Αξιολογήσεις κου Γιώργου Παπατριανταφύλλου – Diploma in Public Relations :

 • «Ήταν ένα εξαιρετικό σεμινάριο. Υπήρχε δομή στη θεματολογία, συζητήθηκαν πρακτικά θέματα, κυρίως όμως μας λύθηκαν οι απορίες σχετικά με τις Δημόσιες Σχέσεις αλλά και γενικότερα για τις προοπτικές καριέρας. Ο κος Παπατριανταφύλλου ήταν πάρα πολύ μεταδοτικός, άμεσος και εξαιρετικά επικοινωνιακός. Έχει άριστες γνώσεις για το αντικείμενο του και έκανε τα πάντα για να μας το μεταδώσει.» Κοκκόλη Χαρά» .
 • «Εξαιρετικός! Πάρα πολύ καλός, με γνώσεις και εμπειρία. Το σημαντικότερο είναι ότι έχει φοβερή μεταδοτικότητα. Συγχαρητήρια!!!» Λιβισιανού Μαρία .
 • «O κος. Παπατριανταφύλου με πολύ ενθουσιώδη τρόπο μας μετέδωσε το πάθος του για το επάγγελμα του, και μας έδωσε απαντήσεις και λύσεις σε πολλά ερωτήματα μας, σχετικά με το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων. Οι γνώσεις του και η εμπειρία του είναι πραγματικά πολύτιμες.» Θεοτοκάτου Μαίρη .
 • «O κος. Παπατριανταφύλλου ήταν απόλυτα οργανωμένος, εργατικός, μεθοδικός, με πολύ καλή διάθεση απέναντι μας και αναμφισβήτητα είχε άριστη γνώση του περιεχομένου του σεμιναρίου.» Μαχμουρίδη Βιβή .
 • «Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο έδωσε με σαφήνεια τις βάσεις των Δημοσίων Σχέσεων. Τόνισε τα σημαντικά σημεία, δεν άφησε κενά ή ερωτηματικά σε κανένα επίπεδο. Εξαιρετική εισήγηση, παρουσίαση, και ενδιαφέροντες οι προσκεκλημένοι.»
 • «Εξαιρετικός εισηγητής, με ιδιαίτερο πάθος για τη μετάδοση των γνώσεων του.» Αθουσάκη Φαίη .
 • «Ήταν ένα πολύ καλό ερέθισμα για να εμβαθύνουμε την επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων. Μάθαμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τις Δημόσιες Σχέσεις και σίγουρα άνοιξε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Η διεξαγωγή του σεμιναρίου ήταν άριστη, ο κος. Παπατριανταφύλλου πλήρως καταρτισμένος. Η παρουσία των εκάστοτε προσκεκλημένων πολύ ουσιώδης, γιατί παρουσίαζαν την πραγματική διάσταση την εφαρμογή καθώς και τον προγραμματισμό των Δημοσίων Σχέσεων.» Μπουλούση Γεωργία .
 • «Ο συνδυασμός της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή, ήταν αποτελεσματικός και φυσικά με το χαρακτήρα που του προσέδωσε ο κος. Παπατριανταφύλλου. Συγχαρητήρια!!! Ο ενθουσιασμός και ο ζήλος του μας ενέπνευσε όλους. Η μετριοφροσύνη του, ο επαγγελματισμός του, η ταπεινότητα του και η εξέχουσα προσωπικότητα του είναι τα χαρακτηριστικά που του ταιριάζουν καλύτερα. Μεταδοτικός, κρατά το ακροατήριο σε εγρήγορση, δίνει πολύτιμη βιβλιογραφία, άπειρες γνώσεις και από την πράξη και από την αγορά. Με μια λέξη, ένα γεμάτο σεμινάριο με ποιότητα και άποψη…» Καλούδη Ελένη .
 • «Απέκτησα μια ξεκάθαρη άποψη για το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων. Πιστεύω ότι πήρα τις βάσεις που θα ακολουθώ πάντα στο χώρο των Δ/Σ αλλά και στη ζωή μου. Πρόκειται για έναν χαρισματικό επικοινωνιολόγο που κατάφερε να μας μεταδώσει τιε γνώσεις του στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων πάντα με τον καλύτερο τρόπο.» Πάχη Ευαγγελία
 • «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Θεωρώ ότι ο Κος Παπατριανταφύλλλου είναι πάρα πολύ καλός εισηγητής, είναι απίστευτα μεταδοτικός και πιστεύω ότι αυτό πηγάζει από την αγάπη του γι΄αυτό που κάνει και γενικότερα για τον τομέα των Δ/Σ.» Κοντοπόδη Γεωργία
 • «Εξαιρετικός εισηγητής οργανωμένος. Λεπτομερή και ουσιαστική ανάπτυξη θεματολογίας. Eυχάριστο μάθημα, πρακτικές γνώσεις. Πολύ καλή γνώση του αντικείμενου. Ανάπτυξη θεματολογίας τελεία Άμεσος, χαμηλών τόνων, ευγενικός.» Βραχάμη Νικολέττα.
 • «Το σεμινάριο ήταν παρά πολύ καλό, χρήσιμο, κατατοπιστικό και ευχάριστο στην παρακολούθηση του. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όσον αφόρα στις εισηγήσεις καλεσμένων ομιλητών, αυτές ήταν εξαιρετικές και ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Συγχαρητήρια!!!» Γαβριήλ Έλσα .
 • «Όλο το σεμινάριο ήταν παρά πολύ ενδιαφέρον και εγώ προσωπικά πήρα παρά πολλά. Λύθηκαν πολλές απορίες μου και πιστεύω ότι θεμελίωσα την δουλειά μου και βέβαια με επίκεντρο αυτή, θα την διευρύνω είναι πολύ σίγουρο αυτό. Συγχαρητήρια στον κο. Παπατριανταφυλλου που κατάφερε με την μεταδοτικότητα του και τις γνώσεις του να μας δημιουργήσει απορίες και ενεργεία για κάτι πολύ καινούργιο που θέλουμε να κάνουμε και να συνεχίσουμε.» Κούρτη Σταυρούλα
 • Γιώργο εφάρμοσα όλα όσα μας είχες μάθει στο σεμινάριο δημοσίων σχέσεων για να στήσω την πρώτη μου ατομική έκθεση φωτογραφίας.
  Ακολούθησα όλες τις οδηγίες και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.
  Χαίρομαι λοιπόν που είχα την ευκαιρία να σε ακούσω 🙂

  Να είσαι πάντα καλά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s