Ο κος Γιώργος Παπατριανταφύλλου , παραδίδει σε συλλόγους Καθηγητών ( δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ) και συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων την εξαιρετικά χρήσιμη ομιλία του : Ψηφιακή Γενιά – “Διαβάζοντας” τους Μαθητές :

——————————————————————————————————–

Net Generation – “Διαβάζοντας” τους Μαθητές .

  • Είναι η πιό έξυπνη γενιά της ανθρωπότητας αφού το IQ ανεβαίνει κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες απο το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και μετά .
  • Όταν το Google σου δίνει εκατομμύρια απαντήσεων σε ότι ζητήσεις , σε 0,16 του δευτερολέπτου , πλέον όλη η κοινωνία έχει γίνει ανυπόμονη . Δεν μπορεί κανένας να πάει οπουδήποτε και να περιμένει να τον εξυπηρετήσουν οι υπάλληλοι , με το πάσο τους .
  • Οι μαθητές και οι φοιτητές αυτής της γενιάς δεν μπορούν να παρακολουθούν έναν καθηγητή που βρίσκεται στο μέσο μίας αίθουσας και κουνά το δάκτυλο με αυστηρότητα . Θέλουν να συμμετέχουν ενεργά , να διαμορφώνουν το μάθημα , να ακούγονται , να συζητούν γιατί αυτά ακριβώς συμβαίνουν στο Facebook και σε όλα τα Social Media .
  • Τα νευρωνικά δίκτυα των ανθρώπων της Δικτυακής γενιάς είναι περισσότερο ανεπτυγμένα απο οποιασδήποτε άλλης προηγούμενης γενιάς γιατί: 1/ Εκτίθονται σε εκατομμύρια πληροφοριών 2/ πρέπει να αναλύσουν αυτές που χρειάζονται 3/ πρέπει να επιλέξουν τις κατάλληλες .
  • Αυτή η γενιά είναι πιό κοντά στην οικογένεια απο οποιαδήποτε άλλη . Τα παιδιά έχουν γίνει οι καθηγητές των γονέων και των καθηγητών τους , σε θέματα τεχνολογίας .

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα χαρακτηριστικά της καινούργιας γενιάς , της Ψηφιακής Γενιάς .

Εάν δεν γνωρίσουν ο εκπαιδευτικός και ο γονέας αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν αλλάξει όλη την κοινωνία , δεν θα επικοινωνήσουν ποτέ , αποτελεσματικά .

Η Ψηφιακή Γενιά , δεν είναι μόνο τα παιδιά και οι έφηβοι . Οι Κοινωνιολόγοι αναφέρουν πως είναι όλοι οι άνθρωποι του ηλικιακού τόξου 7- 40 + ετών .

Την ομιλία παρουσιάζει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου .

Γιώργος Ι. Παπατριανταφύλλου gpappr@gmail.com

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι ο Συγγραφέας των βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης 2011 μέλος του δσ της ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων / το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα ) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής απο το ΕΚΕΠΙΣ , εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού .ΔιδάσκειΔημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές gpappr@gmail.com

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ,

διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων , στην εταιρεία Kariera www.kariera.gr μέλος του διεθνούς  δικτύου Career Builder www.careerbuilder.com το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως και βοηθά ευρύτερα τα στελέχη να αναπτύξουν την καριέρα τους . Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι στον τομέα των  Kariera Business Seminars , από το 1999 .Σεμινάρια μας http://goo.gl/b4SIA

Πραγματοποιεί Διαλέξεις και Ομιλίες σε κάθε τύπου και μεγέθους Οργανισμούς , Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις , σε κάθε πόλη στην Ελλάδα και την Κύπρο .

Επικοινωνήστε μαζί του στο : gpappr@gmail.com και τηλεφωνικά στο 6974313052

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s