Λεπτομέρειες – αναλύσεις – υπηρεσίες για το Branding στη σελίδα μας www.gpapprfirm.wordpress.com

Μάθετε τα Πάντα για το Branding  :

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι ο Συγγραφέας των βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης 2011 μέλος του δσ της ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων / το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα  ) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής απο το ΕΚΕΠΙΣ , εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού  . Διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές  gpappr@gmail.com

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ,

διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων , στην εταιρεία Kariera www.kariera.gr  μέλος του διεθνούς  δικτύου Career Builder www.careerbuilder.com το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως και βοηθά ευρύτερα τα στελέχη να αναπτύξουν την καριέρα τους . Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι στον τομέα των  Kariera Business Seminars , από το 1999 . Σεμινάρια μας http://goo.gl/b4SIA 

Είναι ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας στην Kiss Α.Ε στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss Fm καθώς επίσης παρουσιάζει και καθημερινά εκπομπή στον Kiss Fm 13:00 – 16:00 .

Πραγματοποιεί Διαλέξεις και Ομιλίες σε κάθε τύπου και μεγέθους Οργανισμούς , Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις , σε κάθε πόλη στην Ελλάδα και την Κύπρο .

Το Branding είναι μία εξαιρετικά παρεξηγημένη έννοια . Δεν είναι Marketing , ούτε και διαφήμιση . Brand , δεν είναι το προιόν όπως το θέλει η πιστή μετάφραση της λέξης . Είναι η ιδέα που αγαπιέται www.gpapprfirm.wordpress.com

Το Branding είναι μία εξαιρετικά παρεξηγημένη έννοια . Δεν είναι Marketing , ούτε και διαφήμιση . Brand , δεν είναι το προιόν όπως το θέλει η πιστή μετάφραση της λέξης . Είναι η ιδέα που αγαπιέται http://www.gpapprfirm.wordpress.com

Στο μνημιώδες έργο του Crystallizing Public Opinion ο Edward Bernays ο οποίος ονόμασε την επιστήμη την οποία σύνθεσε ( συνδυάζοντας στη βάση αυτής την Κοινωνιολογία και την Ψυχολογία ) Συμβουλές Δημοσίων Σχέσεων ,και είναι  ο πρώτος καθηγητής Δημοσίων Σχέσεων στο πανεπιστήμο της Νέας Υόρκης το 1922 , αναφέρει πως : » Η ευημερία των κοινωνιών διέρχεται μέσα από την ευτυχία των ανθρώπων στην εργασία τους , στον τόπο τους , στη χώρα τους . Η επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων , οδηγεί ακριβώς σε αυτή την ευτυχία . Ότι κάνουν οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι , αυτό αγαπιέται «.

Branding είναι η διαδικασία δημιουργίας , επιχείρησης , ανθρώπων , πόλεων , χωρών , τόπων που να αγαπιούνται . Αυτή η διαδικασία «περνά» μέσα απο τη δημιουργία σχέσεων , ειλικρινών , ήθους ,  αξιοπιστίας , εμπιστοσύνης , διαφάνειας . Οι σχέσεις αυτές πρέπει να είναι ειλικρινείς , από καθήκον και όχι για εμπορικούς σκοπούς .

Για να πραγματοποιηθεί το Branding πρέπει να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι , στις επιχειρήσεις , στις πόλεις , στις χώρες .

Ο συγγραφέας του καταπληκτικού βιβλίου City Branding , Keith Dinnie , στον πρόλογο του αναφέρει πως : » Στο βιβλίο μου θα διαβάσετε θαυμάσια πράγματα – προτάσεις – λύσεις και ιδέες για να κάνετε τις πόλεις σας , τουριστικές ατραξιόν . Όμορφες – γοητευτικές – θαυμάσιες . Όμως εαν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να κάνετε τους κατοίκους των πόλεων σας ευτυχισμένους ώστε να μεταδίδουν την εικόνα μίας ευτυχισμένης πόλης , τότε μην διαβάσετε το βιβλίο παρακάτω . Δεν έχει κανένα νόημα «.

Έχω καταλήξει σε ένα μοντέλο σύμφωνα με το οποίο μπορεί κάθε επιχείρηση να φτάσει σε υψηλό ποσοστό Ευτυχίας , στην πράξη . Αυτό είναι το Branding . Οτιδήποτε αγαπιέται . Για να αγαπηθεί όμως μία πόλη , μία χώρα , μία επιχείρηση restaurant – ξενοδοχείο – πολυκατάστημα – ναυτιλιακή – αεροπορική οποιουδήποτε μεγέθους και οποιουδήποτε κλάδου πρέπει να είναι διάχυτο το πνεύμα της Ευτυχίας στους ανθρώπους .

Υπολογίζω επτά μεταβλητές :

 • Δομική Αξιακή Αρχιτεκτονική .
 • Σαφές – ξεκάθαρο όραμα .

 • Κοινωνιολογική Εκπαίδευση .

 • Brand Management .

 • Ανθρωποκεντρική νοοτροπία .

 • Απόκτηση σχέσεων εμπιστοσύνης .

 • Αλλαγές παντού και συνεχώς .

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι ( ειδικά στη χώρα μας ) ένας παρεξηγημένος τομέας με ασαφή εικόνα .

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι επιστήμη ( εφαρμοσμένη της Κοινωνιολογίας και της Ψυχολογίας ) .

Η επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων δρά με έναν απόλυτα συγκεκριμένο τρόπο και το αποτέλεσμα της εφαρμογής των Προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων είναι να κάνουν Ευτυχισμένες τις Επιχειρήσεις και Ευτυχισμένους τους Ανθρώπους τους .

Εδώ και πολλά χρόνια μελετώ τρόπους και μεθόδους καλυτέρευσης των επιχειρήσεων σε κάθε τομέα τους . Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως ανάλογα τον βαθμό ευτυχίας των ανθρώπων κάθε επιχείρησης είναι ευτυχισμένη και η επιχείρηση ευρύτερα .

Όταν οι άνθρωποι στην εργασία τους ενσωματώσουν τις αξίες της Ηθικής – Αξιοπιστίας – Συνέπειας – Ειλικρίνειας – Ακεραιότητας τότε ένα μεγάλο πλήθος πελατών – συνεργατών – επενδυτών ακολουθούν πιστά την επιχείρηση προσφέροντας της χρήματα – την εμπιστοσύνης τους – τις γνωριμίες τους κάνοντας την επιχείρηση να κερδοφορεί να διατηρεί δυνατό όνομα και καλή εικόνα .

Είναι πολύ απλό .

Η κοινωνία αλλάζει . Οι δομές επίσης . Ο κόσμος που γνωρίζουμε καταργείται μέρα με τη μέρα .

 

Νέα λογική νέες πρακτικές έρχονται να πάρουν τη θέση οτιδήποτε παλαιού .

 

Η τεχνολογία ενώνει την ανθρωπότητα . Τα cluster ( ομαδοποιημένες εργασίες με ερευνητικό προορισμό ) κερδίζουν έδαφος .

 

Με ένα εταιρικό site μπορείτε να φτάσετε στην άλλη άκρη του κόσμου και να πουλήσουμε υπηρεσίες και προιόντα .

 

Υπάρχουν νέες προοπτικές και ευκαιρίες . Ένας κόσμος που ανοίγεται μπροστά μας .

 

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι το επαγγελματικό μέσο .Αυτό που συζητούν και αισθάνονται οι άνθρωποι για τις επιχειρήσεις είναι η νέα μέθοδος επικοινωνίας τους .

 

Έχω εντοπίσει αυτό το μοντέλο επικοινωνίας το οποίο ονομάζω Ευτυχισμένες Επιχειρήσεις – Ευτυχισμένοι Άνθρωποι ώς το πιο αποτελεσματικό “εργαλείο” για την απόλυτη ευημερία κάθε επιχείρησης .

 

Η Ευτυχία φέρνει χρήματα , τα χρήματα δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία .

Γιώργος Παπατριανταφύλλου gpappr@gmail.com /

www.gpapprfirm.wordpress.com

 

I’ve come up with a model whereby each company can be reached at a high rate of Happiness in practice.

I count seven variables:

Structural value architecture.
Clear – clear vision.

Sociological Education.

Brand Management.

Humanistic culture.

Acquisition of public trust.

Changes everywhere and constantly.

The Public Relations is (especially in our country), a misunderstood area with unclear picture.

The Public Relations is a science (Applied Sociology and Psychology).

The science of PR actions in a certain way and entirely the result of the implementation of public relations program is to make you happy Businesses and their people happy.

For many years studying ways and means of improvements in every business sector. What I noticed is that depending on the degree of happiness of people every firm is happy and the company generally.

When people at work to integrate the values of ethics – Reliability – Consistency – Honesty – Integrity since a large number of customers – partners – investors closely follow the company offering the money – the trust – their acquaintances by the company to maintain profitability strong brand name and good image.

It is very simple.

Society is changing. The structures also. The world we know is repealed by the day.

New logical new practices come to take their place anything old.

The technology unites humanity. The cluster (batch work with a research destination) are gaining ground.

With a corporate site you can reach the other side around the world and sell services and products.

New perspectives and opportunities. A world that lies before us.

The Public Relations is a professional tool. What we are discussing and feeling for businesses is the new method of communication.

I find this communication model called Happy Business – happy people as the most effective «tool» for the ultimate prosperity of any business.

The Happiness brings money, money does not always bring happiness.

George Papatriantafyllou gpappr@gmail.com

 —————————————————————————————————————————————————————————————-
  English Edition of This Article at The Bottom Of The Page :Η Κουλτούρα της Ευτυχίας κάθε Επιχείρησης . Πως Μπορεί Κάθε Επιχείρηση να Ευημερεί να Προοδεύει και να Κερδοφορεί . Κάθε επιχείρηση μπορεί να είναι  Ευτυχισμένη  να ευημερεί και να προοδεύει . Η δική μου έρευνα με οδήγησε στη δημιουργία ενός συστήματος το οποίο ονομάζω Αξιακή Βάση και είναι η μοναδική ελπίδα κάθε επιχείρησης να λειτουργεί με Ευτυχία και κέρδη σε όλους τους τομείς :

 1. Κάθε επιχείρηση πρέπει να «χτίζεται» στην πλατφόρμα της Αξιακής Βάσης ,  όπως ακριβώς κάθε οικοδόμημα χτίζεται σε γερά θεμέλια .Η Αξιακή Βάση περιλαμβάνει στον πυρήνα της πέντε αξίες . Ήθος – Αξιοπιστία – Ειλικρίνεια – Συνέπεια – Διαφάνεια .
 2. Η Αξιακή Βάση πρέπει να ενσωματώνεται στο όραμα , στην κουλτούρα και στη στρατηγική της επιχείρησης . Ενσωμάτωση σημαίνει βαθιά πίστη στις αξίες αυτές τις οποίες πρέπει να υπηρετεί και να εφαρμόζει η επιχείρηση .

 Πρακτικά :

  • Επένδυση στην εκπαίδευση των ανθρώπων της επιχείρησης . Με σαφέστατο τρόπο πρέπει να πεισθούν να υπηρετούν και να εφαρμόζουν την Αξιακή Βάση .
  • Η Διοίκηση της επιχείρησης να εφαρμόζει 100% Ανθρωποκεντρικό μοντέλο . Να λειτουργεί δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της . Να τους σέβεται και όλες οι αποφάσεις και δράσεις να έχουν σκοπό την πνευματική ικανοποίηση τους .
  • Η μεγαλύτερη επένδυση κάθε επιχείρησης πρέπει να γίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό της .
  • Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει ένα σαφές όραμα και μία απολύτως ξεκάθαρη στρατηγική .
  • Η κουλτούρα , δηλαδή οι συνήθειες  και οι συμπεριφορά όλων των ανθρώπων σε μία επιχείρηση δεν πρέπει να βασίζεται στον φόβο αλλά στην Ελευθερία και το δημοκρατικό πνεύμα  .
  • Να λειτουργεί βασιζόμενη σε καλά σχεδιασμένο πλάνο , με προγραμματισμό και οργανωτικότητα .
  • Μία επιχείρηση ευημερεί , προοδεύει και κερδοφορεί όταν πρίν απο τους πελάτες και συνεργάτες  της έχουν ευτυχήσει οι άνθρωποι της .
  • Το χαμόγελο των ανθρώπων κάθε επιχείρησης είναι ο ασφελέστερος δείκτης επιτυχίας της .
  • Οι άνθρωποι κάθε επιχείρησης πρέπει να πιστεύουν σε αυτήν και να λειτουργούν ώς οι καλύτεροι διαφημιστές της .
  • Όλοι οι εργαζόμενοι κάθε επιχείρησης πρέπει να Υπηρετούν κάθε άνθρωπο ο οποίος συνεργάζεται μαζί τους . Να είναι ευγενικοί – συνεπείς – άμεσοι – αξιόπιστοι – ειλικρινείς – ηθικοί και κάθε πράξη τους , διαφανής .
  • Κάθε επιχείρηση έχει χρέος να ακούει προσεκτικά τους ανθρώπους οι οποίοι συνεργάζονται μαζί της και να λύνει τα προβλήματα τους άμεσα και ειλικρινές ενδιαφέρον .
  • Οι άνθρωποι κάθε επιχείρησης να έχουν επαγγελματική φαντασία , δημιουργικότητα και να πράττουν συνεχώς νέες δραστηριότητες καινοτόμες .
  • Για να βιώσει κάθε επιχείρηση την Ευτυχία πρέπει να αγαπούν οι άνθρωποι τους ανθρώπους .

Γιώργος Παπατριανταφύλλου gpappr@gmail.com

The Branding is a very misunderstood concept. There is Marketing, and no advertising. Brand, product was not like he wants the faithful translation of the word. The idea is to be loved.

In historical book Crystallizing Public Opinion by Edward Bernays, who named his science which he composed public relations consultant, and is the first Professor of Public Relations at theUniversityofNew Yorkin 1922, says: «The prosperity of societies pass through happiness people at work, at home, in their country. Science of Public Relations, this leads directly to happiness. That makes people happy, loved it. »

Branding is the process of creation, business, people, cities, countries, places that are loved. This process of «passing» through the creation of relationships, honest, good character, credibility, trust, transparency. These relationships should be honest, out of duty and not for commercial purposes.

To place the Branding should be happy people, businesses, cities, countries.

The author of amazing book Cuty Branding, Keith Dinnie, in the foreword says: «In my book you will read wonderful things – suggestions – ideas and solutions to make your cities, tourist attractions. Beautiful – charming – magnificent. But if you believe you can not do city dwellers happy to convey the image of a happy city, then do not read the book below. It makes no sense. »

The Culture of Happy Business .

 Each company may be happy to prosper and progress.

 My research led me to create a system called value-based and the only hope for any business to operate with happiness and profits in all sectors:

1. Each company must be “built” on the platform of the value base, just as any structure built on solid foundations. The base value includes the five core values. Ethos – Reliability – Honesty – Consequence – Transparency.
2. The base value must be included in the vision, culture and business strategy. Integration means profound belief in those values which should serve and implement the company.

Proceedings:

• Investing in educating people in the business. Very clearly to be persuaded to serve and to apply the value base.
• The management of the company to apply 100% anthropocentric model. To act in trusting people. Please respect them and all decisions and actions are designed to spiritual satisfaction.
• Increased investment each company should be in the workforce.
• Every company must have a clear vision and a perfectly clear strategy.
• The culture, that the habits and behavior of all people in a company should not be based on fear but on freedom and the democratic spirit.
• To act based on well-designed plan, with planning and organotikotita.
• An enterprise prosper, progress and profitability ago, when customers and partners are happy its people.
• The smile each company is asfelesteros indicator of success.
• People of any company must believe in it and act like the best advertisers.
• All employees of each company must serve every person who works with them. Be polite – consistent – direct – reliable – honest – and every moral act, transparent.
• Each company has a duty to listen carefully to people who cooperate with it to solve their problems directly and sincere interest.
• People of any business to have professional imagination, creativity and do new things constantly innovative.
• For every business to experience Happiness should love people people.

George Papatriantafyllou gpappr@gmail.com

 ———————————————————————-

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου , είναι ο συγγραφέας των Best Seller βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα , εκδόσεις Σταμούλης 2011 μέλος του δσ της ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων / το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα  ) . gpappr@gmail.com

Πολιτική Επικοινωνία .

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μόνο την εκλογή σας .

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι ο δημιουργός του πρωτοποριακού μοντέλου  Πολιτικής Επικοινωνίας – Πολιτικού Branding EF ( Elected First ), το οποίο εγγυάται την εκλογική επιτυχία και βασίζεται στους ακόλουθους 4 άξονες :  

1. Δεν εστιάζει στη διαφήμιση και πληρωμένη προβολή αλλά στην εμπειρία που βιώνουν οι άνθρωποι από τους υποψήφιους και τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ υποψηφίων και κοινωνίας .

2. Σας βοηθά να καταλαβαίνετε τη σκέψη των ανθρώπων στις κοινωνίες και συνεπώς την εκλογική τους συμπεριφορά δηλαδή γιατί ψηφίζουν όπως ψηφίζουν . Όχι θεωρητικά αλλά πρακτικά πως πετυχαίνετε κατανόηση και αλλαγή στον τρόπο σκέψης .

3 . Οδηγεί Στρατηγικά να ενσωματώσουν τις ανθρώπινες αξίες οι υποψήφιοι με τέτοιο τρόπο που θα πείθουν για κάθε μήνυμα τους .

4. Φέρνει έναν εντελώς διαφορετικό επιστημονικό τρόπο που βασίζεται σε ένα μοντέλο πρωτότυπο με ποσοστό επιτυχίας εξαιρετικά υψηλό για τον υποψήφιο και τον συνδυασμό .Μελετά τα εσωτερικά κοινωνικά δίκτυα και εντοπίζει την έναρξη των εκλογικών αποφάσεων . Στο πλάνο , ακολουθεί η δημιουργία του Brand .

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου μπορεί να σχεδιάσει την πολιτική σας επικοινωνία και να έχετε απόλυτη επιτυχία .

Η εκλογική συμπεριφορά σύμφωνα με τα ερευνητικά αποτελέσματα , δεν είναι προιόν του λογικού μας κόσμου αλλά του συναισθηματικού .Καθοριστικό ρόλο παίζει το να έχει σχεδιασθεί κάθε βήμα απόλυτα στρατηγικά .

Πως εργάζομαι για κάθε υποψήφιο .

Ποιοτική – κοινωνική έρευνα , στην οποία εντοπίζω τις τάσεις και προσδιορίζω τη δυναμική του συνεργάτη μου πολιτικού .

Αναλύω τα αποτελέσματα σε συνεργασία με τον υποψήφιο .Προτείνω με αδιάσειστα στοιχεία τη στρατηγική .

Διαμορφώνω μία τέλεια και αληθινή εικόνα στον υποψήφιο .

Αναλαμβάνω κάθε δραστηριότητα του – ομιλίες , σλόγκαν , επαφές , συναντήσεις , συνεργασίες , ατμόσφαιρα εκλογικού κέντρου , σχεδιασμός καμπάνιας , σχέσεις με τα ΜΜΕ , απόλυτα στοχευμένα , αιτιολογώντας κάθε επιλογή και με σαφήνεια για το τι πρέπει να πετυχαίνουμε κάθε στιγμή .

Εάν είστε συνεργάτης υποψήφιου σε βουλευτικές ή εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης ή εάν είστε υποψήφιος ή υποψήφια μην χάνετε χρόνο .

Δεν θα σας κουράσουμε καθόλου .

Θα διεισδύσετε σαν προσωπικότητα στο κοινό σας επηρρεάζοντας το θετικά και ειλικρινά όχι ψευδώς .

Χρειαζόμαστε όμως χρόνο για να σχεδιάσουμε τη στρατηγική σας .

Όλα θα είναι απόλυτα στρατηγικά σχεδιασμένα με σίγουρη αποτελεσματικότητα .

Θα υπάρχει συνεχής συνεργασία αποτελεσματική .

Μόλις μας επιλέξετε , ξεκινά για εσάς ο αυτόματος πιλότος της εικόνας και της επικοινωνίας σας , ο οποίος θα σας οδηγήσει σε έναν συγκεκριμένο προορισμό . Την εκλογή .

Fast Services – Άμεσες Υπηρεσίες :

Συγγραφή ομιλιών για πολιτικούς – βουλευτές – δημάρχους – συμβούλους – προέδρους : 

Για να εντυπωσιάσετε και να κάνετε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους .

Μπορείτε να μας παραγγείλετε την ομιλία σας  για όποια επικοινωνιακή σας ανάγκη .Εντός λίγων ωρών , στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο , θα στείλουμε την ομιλία σας στα πρότυπα που θα μας ζητήσετε και βασισμένη πάνω σε μία συγκεκριμένη λογική και στρατηγική .

Με ειδικές σημειώσεις , θα σας αιτιολογούμε οτιδήποτε , ώστε να πετύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση.  

Συμβουλευτική Ad – Hoc :

Άμεσα , εντός μίας συνεδρίας 3 – 4 ωρών : 

Ταξιδεύουμε σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα και την Κύπρο για την παροχή συμβουλών σε πολιτικούς – τοπικούς άρχοντες ή συμβούλους πολιτικής επικοινωνίας .

Θα πραγματοποιήσουμε έρευνα , θα σας αναλύσουμε τις τάσεις και θα προχωρήσουμε  σε συμβουλευτική και απόλυτα συγκεκριμένες προτάσεις . 

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ,
εργάζεται σε τμήματα Δημοσίων Σχέσεων από το 1996 , σε Δημόσιο Οργανισμό και σε
εταιρεία Α.Ε ( ΟΔΙΕ και KISS
Α.Ε )  .

Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και
φυσικών προσώπων σε θέματα επικοινωνίας .

Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Εκδόσεις
Σταμούλης 2008 .

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Εκδόσεις Σταμούλης
2011 .

Διδάσκει Διοίκηση Επιχειρήσεων και
Δημόσιες Σχέσεις , από το 2000 .

Είναι μέλος του Διοικητικού
Συμβουλίου στην Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων ( το επιστημονικό σωματείο
των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα ) .

Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μέσα
Ενημέρωσης .

Επικοινωνήστε μαζί του , στο 6974313052
και 2109765146 .

Email: gpappr@gmail.com

Επικοινωνήστε άμεσα με τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου στο 6974313052 και gpappr@gmail.com  

English Version :

Political Communication.

We design and implement your election only. 

George Papatriantafyllou is the creator of the innovative model for Political Communication & Political Branding , EF ( Elected First ) , which guarantees the electoral success is based on the following 4 areas: 

1. Not  focuses on paid advertising and promotion but the experiences of people from the candidates and building relationships between candidates and society.

2. It helps you understand the thinking of people in communities and therefore their electoral behavior / why voting as voting. Not in theory but in practice that you achieve understanding and a change in thinking .

3. Strategic Leads to integrate human values candidates in such a way that will convince all their message.

4. It brings a completely different scientific manner based on an original model with a success rate very high for the candidate and the combination. It studies the internal social networks and identifies the start of the electoral decisions. After this the plan continuing  with  the creation of the Brand. 

Contact directly with George Papatriantafyllou to 6974313052 and gpappr@gmail.com    

——————————————————————————————

English Version :

George Papatriantafyllou can design your policy communication and get success.

The electoral behavior according to research results, not a product of our reason, but the emotional world.

A key role plays have designed every step perfectly strategic.How do I work for each candidate.

Qualitative – social research, identifying trends and determine the dynamics of my political partner.Analyze results in collaboration with the candidate.

Compelling evidence to suggest the strategy.Forms a perfect and true picture of the candidate.Undertake any activity – speeches, slogans, contacts, meetings, collaborations, air polling station, planning campaigns, media relations, highly targeted, giving each option and clearly about what must succeed every time.

If you are a fellow candidate at parliamentary or local elections or if you are a candidate or candidate do not waste time.We will not tire you .

Will penetrate as personality to your audience influenced  the positively and honestly, not false.But we need time to plan your strategy.

Everything will be perfectly strategically designed to secure efficiency.There will be continued cooperation effective.

Once you choose us, you start to the autopilot and the image of your communication, which will lead you to a specific destination. The election.

Contact directly with George Papatriantafyllou to 6974313052 and gpappr@gmail.com   

—————————————————————————————————————————   

English edition at the bottom of the page . 

 ——————————————————————————————–

The success of a politician, a party, a combination (in local elections) comes from a clear strategy and communicating it.

If you are a candidate or a professional political consultant or local candidates do not let your strategy for the last time. Communication is a science and to achieve professional and definitely needs over time.

“If you see a hungry man is better than to give him some food (which would satisfy his hunger temporarily but tomorrow will be hungry again) to show him how to escape the situation they are.”

We do not give advice “on foot” for sensationalism tricking our partners. We give them the opportunity to forever change their communication and make it true – humanistic – effective – reliable – honest.

 
We are not suggest anything at all these known – tetrimena tricks of the past decades and promise you a lot without doing anything.

We appeal to politicians, candidates in local government and professionals in communication partners such.

We ask you to trust us and choose our service because we believe in civil administration in a different way than traditional.

We will help you convince the target groups that will provide solutions that will be effective 100% on your project.

Implementation of Political Communication will give you all the features that you can prove that your work will not be typical, but we do work for the good of society.

In practice it would push people to feel safe and confident for a new model – innovative – creative – different – profitable for them.

We believe that traditional methods of political communication and policy administration should be placed in the museum.

We will follow your side, every time 24 hours a day to help you develop and communicate new ways entirely specific, have a realistic vision and be perfectly useful to your citizens.

We will carry out quality – social surveys and identify any time feel that society, how it behaves and why?
They will then analyze the findings consistently.
Will produce a clear strategy to ensure that applicants know exactly where you are going and how to get there (when we go to an airport, do not we already know what flight you take? Especially because we go to any destination? Just so you can feel with our design) .
We apply the strategy in practice with an amazing – wonderful – directing a manner that will provide experiences for you and the people you call vote.
Your image will be designed in detail and will make you eligible.
Nothing will be in luck but always based on our plan.
We will work as a team, loved a common goal that is impossible not to succeed.
The intervention in the psychology of our candidates and associates will be effective to an extent that will be and be the favorite of people but those who choose to support.
Every action will have profits. You will not realize anything which will have benefits.
Your image when withdrawn from the people will be positive and motivate them to cooperate.

We are Communication Consultants but actually “sell” Happiness and Success.

We follow a specific way to reach our goal.

Our method is tested and foolproof.

We are professionals and not amateurs in Political Communication.

Can you invite to a meeting and present our work free of charge, of course. Just to explain our thinking and how we act.

We are confident that it will lead you to success.

George Papatriantafyllou,
working in departments of Public Relations since 1996, a public body and
Company SA (competent and KISS
SA).

It is a business consultant and
individuals in communication.

He is the author of two books:

Public relations Publications
Stamoulis 2008.

CORPORATE IMAGE Stamoulis Publications
2011.

He teaches Business Administration
Public Relations since 2000.

He is a member of the Board
Council in the Greek Public Relations Society (the scientific association
Public Relations inGreece).

She studied Communication and Media
Information.

Contact him at 6974313052
and 2109765146.

Email
: Gpappr@gmail.com

We will analyze each of the services
you are interested .

———————————————————————

Πολιτική Επικοινωνία Ανάλυση Political Communication Analyze

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s