//
Σεμιναριο Αναπτυξη Επικοινωνιακων Δεξιοτητων

Διοργάνωση Ευρωπαικό Ινστιτούτο Αυτοδιοίκησης http://www.e-i-a.gr

Σε συνεργασία με την Forward Consulting

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΜΕΣΑ ……

Για να χτίσουμε ποιοτικές (και με διάρκεια στον χρόνο) σχέσεις με τους συνεργάτες και το κοινό μας, για να μπορούμε να αυξάνουμε συνεχώς την ποιότητα της εργασίας μας, για να μπορούμε αποτελεσματικά να διαχειριστούμε παράπονα και αντιρρήσεις, για να μπορούμε να χτίσουμε και να προβάλουμε την σωστή εικόνα του εαυτού μας…

Αλλά και για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καθημερινές καταστάσεις, να συνεργαζόμαστε αρμονικά με άλλους, να διαχειριζόμαστε το καθημερινό stress και να εκμεταλευόμαστε τις ευκαιρίες…

Πρέπει να μάθουμε πρώτα να επικοινωνούμε αποτελεσματικά, μετά να διαχειριζόμαστε τις αλλαγές που μας βρίσκουν και να αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, απο τον χώρο της επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, που τα στελέχη χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο, για να πετύχουν ανώτερα επίπεδα προσωπικής και επαγγελματικής βελτίωσης.

ΩΡΕΣ 10:00 – 14:00

Πού θα έρθω ;

ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 6 ΑΘΗΝΑ

(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΥΘΜΩΝΟΣ) ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ

FORWARD CONSULTING

(WWW.FORWARDCONSULTING.GR) 2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ

ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 65 €

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

‣Οι Αρχές της Λεκτικής και της Μη Λεκτικής επικοινωνίας
‣Τρόποι επίλυσης προβλημάτων επικοινωνίας με τους ̔δύσκολους ̔πελάτες μας ‣Αντιμετωπίζοντας τις αντιρρήσεις των άλλων μας
‣ Τεχνικές παρουσίασης της δουλειάς σας

‣ Τι είναι οι Δημόσιες Σχέσεις και η Στρατηγική τους
‣ Χτίζοντας την προσωπική σας εικόνα
‣ Διοργάνωση εκδηλώσεων – φεστιβάλ – συναυλίες – περιβάλλον – χορηγίες – sponsoring ‣ Πρωτόκολλο – εθιμοτυπία

Εισηγητές :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης . Ειδικεύεται στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων – Crisis Communication Management ( Master of Public Administration )

Είναι επίσης Συγγραφέας των βιβλίων :

 • Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδ. Σταμούλης 2008 .
 • Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης , 2011 .
 • Εργάστηκε στον ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος) στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων .
 • Είναι Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας στην Kiss Α.Ε .
 • Είναι Εισηγητής – Εκπαιδευτής ( πιστοποιημένος από όλους τους αρμόδιους φορείς ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσεις και εκπαιδεύει στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα .
 • Mέλος του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων ( ΕΕΔΣ ) .
 • Είναι Εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων απο το 2001 στην εταιρεία Kariera μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Career Builder . Εκπαιδεύει τα στελέχη στους τομείς της Επικοινωνίας και της ευρύτερης Διοικητικής ( Ανάπτυξη – Δεξιότητες – Δημόσιες Σχέσεις – Ανάπτυξη Σχέσεων – Marketing – Ανάπτυξη και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού – Εσωτερική Επικοινωνία – Διαφήμιση – Ψυχολογία – Χορηγία – Διοργάνωση Εκδηλώσεων – Στρατηγική – Lobbying – ImageMaking – Δικτύωση Επιχειρήσεων – Νέες τεχνολογίες – Machine Learning – Gener ation Net – Branding – Crisis Communication Management – Risk Management )
 • Είναι Εκπαιδευτής στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστήμιου Πειραιά , στελεχών επιχειρήσεων μέσω Προγραμμάτων Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.
 • Είναι Εισηγητής σε συνέδρια Καθηγητών Β’ βάθμιας εκπαίδευσης .
  Παραδίδει σεμινάρια Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων και ανάπτυξης Σχέσεων και επανακαθορισμού Επικοινωνίας της Διδασκαλίας στους καθηγητές Β’βάθμιας εκπαίδευσης ( Γυμνασίου –Λυκείου ) Γαλλικής Φιλολογίας μέσω του Συλλόγου των Καθηγητών ΠΑΣΥΚΑΓΑ ( Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Φιλολογίας, Αποφοίτων Πανεπιστημίου και άλλων φορέων της Β’ βάθμιας.
 • Εκπαιδευτής στελεχών Επιχειρήσεων ενδοεπιχειρησιακού χαρακτήρα σε θέματα Ανάπτυξης – Επικοινωνίας – Διαχείρισης Κρίσεων και Σχέσεων.
 • Εκπαιδευτής στελεχών υποψηφίων σε εκλογικές διαδικασίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Κεντρική Πολιτική σκηνή σε θέματα Επικοινωνίας – Διαχείρισης Εικόνας – Στρατηγικής – Coaching .
 • Εισηγητής – εκπαιδευτής σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων – Διοργάνωσης Εκδηλώσεων – Πρωτοκόλλου / Εθιμοτυπίας τωνστελεχών τοπικής αυτοδιοίκησης Κύπρου μέσω της ΑνΑΔ ( Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρου )

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΑΝΤΟΣ

Σπούδασε ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην ψυχολογική αξιολόγηση Ανθρώπων, με τη χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος τμημάτων Ανθρώπινων Πόρων και υπεύθυνος εκπαίδευσης σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από όλα τα εθνικά μητρώα και διαθέτει πολύ μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία (άνω των 6.500 ωρών) σε παροχή ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής βελτίωσης, σε επιχειρήσεις, στελέχη και ιδιώτες.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής Κοινωνικών Δεξιοτήτων (social skills observer) από μία ομάδα Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού (GIB – Society for Innovation Research and Con- sulting (Γερμανία), Danmarks Paedagogiske Universitetsskole, AARHUS University (Δανία) Folkuniver- sitetet vid Lunds Univeritetet (Σουηδία) Senate of Berlin, Department for Integration, Labour and Social Affairs (Γερμανία) University of Aegean (Ελλάδα)

Ακόμη, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής επιχειρήσεων (validator & assessor) από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Ποιότητας ( E.F.Q.M )

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: