ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ . ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Η εποχή είναι δύσκολη όπως άλλωστε κάθε εποχή έχει τις δυσκολίες της . Το κλειδί για την οικονομική ανάκαμψη είναι στον τομέα των επενδύσεων , τόσο των διεθνών όσο και των εσωτερικών .

Οι επιχειρήσεις που θα κρατηθούν ζωντανές είναι αυτές που θα επενδύσουν σε νέες , καινοτόμες υπηρεσίες και νέα προιόντα .

Η σπουδαιότερη όμως επένδυση είναι αυτή που πρέπει να επιτευχθεί στο ανθρώπινο κεφάλαιο .

Οι επιχειρήσεις που θα επιβιώσουν είναι αυτές που σέβονται τους ανθρώπους , τόσο αυτούς που βρίσκονται στο εσωτερικό τους δηλαδή τα στελέχη τους , όσο βέβαια και στους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούν . Σεβασμός – ήθος και αξίες . Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που συνθέτουν την Εταιρική Φήμη . Οι αξίες που η κοινωνία αποδίδει στους ανθρώπους των εταιρειών .

Σκεφτείτε πολύ απλά πως όλοι μας επιλέγουμε εταιρείες στις οποίες μας συμπεριφέρονται με ευγένεια , με αξιοπιστία , με σεβασμό . Επιλέγουμε αυτές τις εταιρείες  οι οποίες είναι καλές , δηλαδή σκεφτείτε ….οι άνθρωποι τους . Απορρίπτουμε αυτές των οποίων οι άνθρωποι δεν έχουν αξίες , είναι αγενείς , ανοργάνωτοι , με μη σεβασμό , ανήθικοι .

Οι επιχειρήσεις δεν είναι ούτε τα γραφεία , ούτε οι υπολογιστές ούτε ο τεχνικός εξοπλισμός γενικότερα .Οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι τους .

Σε αυτούς επενδύουν οι εταιρείες οι οποίες θα περάσουν αλώβητες από την κρίση .

Η μόνη λύση είναι ο ανθρωποκεντρισμός ……………………………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s