Σεμινάριο Δημόσιες Σχέσεις . Μία συναρπαστική εμπειρία με πρακτική , role play και εκπαίδευση σε πραγματικές δράσεις Δημοσίων Σχέσεων .

Public Relations Management :

 

Ένα σεμινάριο 8 ωρών με εισηγητή τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου .

Μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη αλλά και θα σας εφοδιάσει με τις βασικές αρχές των Δημοσίων Σχέσεων , ώστε οι επαγγελματίες να σχεδιάσετε με πιό λειτουργικό τρόπο τα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων .Για όσους αναζητάτε μία νέα επαγγελματική  διέξοδο , θα γνωριστείτε με τον θαυμαστό – κοινωνικό κόσμο των Δημοσίων Σχέσεων .

Οι Δημόσιες Σχέσεις, είναι ένα στρατηγικό σύστημα επικοινωνίας, απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση, οργανισμό, κυβερνητικούς μηχανισμούς και μηχανισμούς δημόσιας διοίκησης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων, αποτελεί λειτουργία αμφίδρομης επικοινωνίας, αποσκοπεί στην προγραμματισμένη διατήρηση ή δημιουργία σωστής εικόνας στο κοινό, για μια ομάδα ή άτομο, προκειμένου να πετύχει την ανάπτυξη της επικοινωνίας και των σχέσεων τους, σε βάση αμοιβαίου συμφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες στο :

http://www.business-seminars.gr/%CE%A3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1.mvc/%CE%9B%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/340

Οι επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων , οι οποίοι στρατηγικά μπορούν να σχεδιάσουν τα Προγράμματα των Δημοσίων Σχέσων , αναζητούνται από κάθε είδους εταιρείες με ρυθμούς φρενήρεις .

Σχολιάστε