Το Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων , είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση . Αυτό τώρα γίνεται αντιληπτό και στη χώρα μας .

Του Γιώργου Παπατριανταφύλλου .

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα των καταρτισμένων  επαγγελματιών Δημοσίων Σχέσεων .

Η Παγκόσμια οικονομική κρίση , ανέδειξε τη δράση των Δημοσίων Σχέσεων ως τη σημαντικότερη στον τομέα της επικοινωνίας κάθε εταιρείας .

Η κοινωνία , κατά βάση δεν επιλέγει προιόντα αλλά τις εταιρείες μέσα στις οποίες αυτά βρίσκοντα . Όσο καλύτερη είναι η Εικόνα μίας εταιρείας τόσο περισσότερο αυτή διεισδύει στις αγορές . Αυτό είναι το καθήκον του Συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων . Η εικόνα .

Τα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων , ανοίγουν το δρόμο για κάθε διαφημιστική και εμπορική επικοινωνία .

όσο και να διαφημιστεί ένα προιόν εάν η Εικόνα του ή της Εταιρείας στην οποία ανήκει δεν είναι καλή , καμμία ή ελάχιστη διεισδυτικότητα θα έχει . Αντίθετα μία εμπορική καμπάνια θα έχει θαυμάσια αποτελέσματα όταν η εικόνα της εταιρείας είναι καλή .

Εκπαιδευτείτε στις Δημόσιες Σχέσεις :

Public Relations Management :

 

Ένα σεμινάριο 8 ωρών με εισηγητή τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου .

Μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη αλλά και θα σας εφοδιάσει με τις βασικές αρχές των Δημοσίων Σχέσεων , ώστε οι επαγγελματίες να σχεδιάσετε με πιό λειτουργικό τρόπο τα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων .Για όσους αναζητάτε μία νέα επαγγελματική  διέξοδο , θα γνωριστείτε με τον θαυμαστό – κοινωνικό κόσμο των Δημοσίων Σχέσεων .

Οι Δημόσιες Σχέσεις, είναι ένα στρατηγικό σύστημα επικοινωνίας, απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση, οργανισμό, κυβερνητικούς μηχανισμούς και μηχανισμούς δημόσιας διοίκησης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων, αποτελεί λειτουργία αμφίδρομης επικοινωνίας, αποσκοπεί στην προγραμματισμένη διατήρηση ή δημιουργία σωστής εικόνας στο κοινό, για μια ομάδα ή άτομο, προκειμένου να πετύχει την ανάπτυξη της επικοινωνίας και των σχέσεων τους, σε βάση αμοιβαίου συμφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες στο :

http://www.business-seminars.gr/%CE%A3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1.mvc/%CE%9B%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/340

H εικόνα των επιχειρήσεων εξαρτάται απο τη δράση του Συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s