Το site μας ακόμα πιό λειτουργικό .

 

Συνεχίζουμε με ήθος και πάθος την προαγωγή της επιστήμης των Δημοσίων Σχέσεων για ευτυχισμένες επιχειρήσεις και ευτυχισμένους ανθρώπους .

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι , στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των ελεύθερων υπηρεσιών μας πρός εσάς , πραγματοποιούμε μία ακόμα αλλαγή στην εικόνα αλλά και στη λειτουργικότητα του site μας .

Με τις αλλαγές αυτές ( τις οποίες ελέγξαμε σχολαστικά ) , πετυχαίνουμε :

  1. Ευκολότερη πρόσβαση στο αρχείο μας , ώστε να διευκολύνεστε , γρήγορα όταν αναζητάτε κάποια πληροφορία για την εργασία σας ή την μελέτη σας .
  2. Αποτελεσματικότερη ανάγνωση των άρθρων μας .
  3. Πιό ξεκούραστη παραμονή στην ιστοσελίαδα μας .

Παραμένουν όλες οι υπηρεσίες τις οποίες απολαμβάνουμε .

Το σημαντικότερο είναι ότι παραμένει όχι απλά αμείωτη η διάθεση μας για προαγωγή της επιστήμης των Δημοσίων Σχέσεων  αλλά ακόμα πιό ενισχυμένη .

Στη συνέχεια της προσπάθειας εμού προσωπικά και της ερευνητικής – επιστημονικής ομάδας μας , θα επικεντρωθούμε σε αρθρογραφία και παρουσίαση ερευνητικού έργου , με απόλυτα πρακτικό ενδιαφέρον για κάθε επαγγελματία των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και κάθε φοιτητή -ια ή και οποιονδήποτε επαγγελματία πιστεύει πως μπορεί και θέλει να υπηρετήσει την επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων και μέσω αυτής τον άνθρωπο .

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σας στην ιστοσελίδα μας , την υποστήριξη σας και την αγάπη σας για τις Δημόσιες Σχέσεις , την επιστήμη που αποδεδειγμένα   μπορεί να κάνει Ευτυχισμένες Επιχειρήσεις και Ευτυχισμένους τους ανθρώπους αυτών με ότι  αυτό σημαίνει .

Γιώργος Παπατριανταφύλλου .

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s