Διοργάνωση Εκδηλώσεων . Οι Χρυσές Συμβουλές .

 

Η βασική στρατηγική της Disney στη διοργάνωση εκδηλώσεων είναι : Να προσφέρουμε μία συναρπαστική εμπειρία . Εκφράζεται με το πρωτοποριακό σύστημα σχεδιασμού The Role Of Performance , που σημαίνει πως κάθε στέλεχος έχει έναν ρόλο και όλοι μαζί δημιουργούν μία εμπειρία .

 

Διοργάνωση εκδηλώσεων :

1. Πρώτα- πρώτα για κάθε εκδήλωση την οποία θα διοργανώσετε πρέπει να έχετε μία απάντηση στο γιατί αυτή διοργανώνεται . Προσέξτε όμως , η απάντηση αυτή δεν πρέπει να είναι γενική , του τύπου « ……γιατί διοργανώνουμε τη δεξίωση ; εεε….για να περάσουμε καλά ». Είναι η πιό λάθος απάντηση . Πάντα θα υπάρχει ένα πρόβλημα , μία απαίτηση , μία δυσκολία , μία δυσλειτουργία για να πργαμτοποιηθεί η όποια εκδήλωση . Όταν στο ΓΙΑΤΙ; Δίνετε μία σαφή απάντηση θα έχετε σαφή στρατηγική .

2. Δουλέψτε πάνω σε μία σπουδαία ιδέα , ξεχωριστή καινοτόμο . Ποτέ μία εκδήλωση σας να μην είναι σαν την προηγούμενη .

3. Αναζητήστε στο internet κάθε πληροφορία που σχετίζεται με το είδος της εκδήλωσης σας .

4. Συμβουλευτείτε και site εταιρειών διοργάνωσης απο το εξωτερικό . Εμπιστευτείτε άφοβα , ιστοσελίδες εταιρειών σε Ηνωμένο Βασίλειο – Αυστραλία – Ην. Πολιτείες – Βέλγιο .

5. Μελετήστε τη δομική οργάνωση της Disney . Παγκοσμίως η Disney μελετάτε σε πανεπιστημιακές σχολές management , λόγω της πρωτοτυπίας της στις εκδηλώσεις στα θεματικά της πάρκα . Η βασική στρατηγική της Disney στη διοργάνωση εκδηλώσεων είναι : Να προσφέρουμε μία συναρπαστική εμπειρία . Εκφράζεται με το πρωτοποριακό σύστημα σχεδιασμού The Role Of Performance , που σημαίνει πως κάθε στέλεχος έχει έναν ρόλο και όλοι μαζί δημιουργούν μία εμπειρία .

6. Όποια δραστηριότητα σχεδιάσετε θα πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στρατηγική .

7. Συνεργαστείτε με γραφίστα ώστε να σας κάνει προτάσεις για την πρόσκληση . Μην παραβλέπετε το γεγονός πως η πρόσκληση είναι η πρώτη εικόνα της εκδήλωσης σας .

8. Αναζητήστε Sponsoring , όχι Χορηγούς . Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους ( διαβάστε το ανάλογο άρθρο μας ) .

9. Στην πρόταση σας για Sponsors , περιγράψτε την εκδήλωση σας , το ποσό που ζητάτε ή τους πόρους που επιθυμείτε , το προφίλ της εταιρείας , τα ανταλλάγματα που δίνετε και τα οφέλη του Sponsor από αυτη τη συνεργασία .

10. Εκπαιδεύστε στους ρόλους τους όλους όσους εμπλέκονται στην εκδήλωση , προσωπικό , υποδοχή , στελέχη catering .

11. Προσέξτε τα συμβόλαια και τις συμφωνίες σας με τους χώρους που πραγματοποιείτε τις εκδηλώσεις σας . Δύο κυρίως παράγοντες θα πρέπει να σας απασχολούν . Η αξιοπιστία των ανθρώπων της επιχείρησης στην οποία γίνετε η εκδήλωση σας και η ευελιξία τους στις επιθυμίες σας .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s