Έρευνα , για τις Δημόσιες Σχέσεις .Εγκαινιάζουμε ένα θαυμάσιο ταξίδι στον κόσμο της κοινωνικής έρευνας και των Δημοσίων Σχέσεων .Η έρευνα μας θα μετατρέπεται σε πράξη με γνώμονα την προαγωγή των Δημοσίων Σχέσεων .

 

Σας παρακαλούμε απαντήστε μας και δώστε αυτό το ερωτηματολόγιο και σε γνωστούς που πιστεύετε πως ενδιαφέρονται για τς Δημόσιες Σχέσεις .

 

Πολλοί θεωρητικοί της επικοινωνίας έχουν αναφερθεί στο «πνεύμα» των Δημοσίων Σχέσεων . Ο προσδιορισμός είναι εύστοχος . Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι η φιλοσοφία της κάθε επιχείρησης .

Είναι η εφαρμογή του ανθρωπισμού σε κάθε επιχείρηση . Μπορούμε να κάνουμε ευτυχισμένη την κάθε επιχείρηση και πρώτους απ’όλους ευτυχισμένους όλους τους ανθρώπους τους .

Σύντομα μέσα από αυτό το site ,θα κληθείτε όσοι αγαπάτε και υπηρετείτε το θεσμό και το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων να ενταχθείτε εφόσον το επιθυμείτε σε ένα σωματείο με επιστημονική δράση και έργο .

Βοηθήστε την έρευνα μας για τις Δημόσιες Σχέσεις συμμετέχοντας στο ερωτηματολόγιο που θα δείτε πιό κάτω .

Εάν επιθυμείτε να δημοσιευθούν οι απαντήσεις σας απαντήστε  θετικά στην αντίστοιχη ερώτηση .

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και μία ερώτηση να απαντήσετε , δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να απαντήστε σε όλες  αλλά σε όσες εσείς επιλέξετε .

Οι Δημόσιες Σχέσεις έχουν ένα λαμπρό παρελθόν και ένα βέβαιο μέλλον . Βοηθήστε ώστε αυτό το μέλλον να είναι επιστημονικά δομημένο .Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα e-mail των συνεργατών του site μας :

tzanetmaria77@gmail.com και george31070@gmail.com

Φύλο :

Hλικία :

Eπάγγελμα : ( οποιαδήποτε ασχολία – φοιτήτρια-ής – αναζητώ εργασία …..)

Θέλετε να δημοσιευθούν στο site μας , οι απαντήσεις σας ; ( απαντήστε ΝΑΙ ή ΟΧΙ ) :

 1. Τι πιστεύετε πως είναι οι Δημόσιες Σχέσεις ; Δώστε έναν ορισμό που να σας εκφράζει :
 2. Στην επιχείρηση που εργάζεστε υπάρχει τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και άν ΝΑΙ ποιός ο ρόλος του ;ποιές είναι οι δραστηριότητες του ;Εάν δεν εργάζεστε , αναφέρατε μία ανάλογη περίπτωση που σας έχουν περιγράψει .
 3. Έχετε προσωπική εμπειρία από ενέργεια Δημοσίων Σχέσεων και ποιά είναι αυτή ;
 4. Ποιά η γνώμη σας για τους επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων ;
 5. Αν σας ζητηθεί να περιγράψετε με μία λέξη τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων ποιά θα ήταν αυτή ;
 6. Θα θέλατε να εργαστείτε ως Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων ; αν ναί σε ποιά προγράμματα ( σχέσεις με τα ΜΜΕ ; / Διοργάνωση εκδηλώσεων ;/ Lobbying ; / Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων ; Πολιτική Επικοινωνία ; Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις ;……………………; )
 7. Ποιά είναι η πρώτη εικόνα που σας έρχετε στη σκέψη μόλις ακούτε την έννοια των Δημοσίων Σχέσεων ;
 8. ΄Εχετε προσωπκή εμπειρία από διοργάνωση εκδήλωσης και αν ναί περιγράψτε μας την ενέργεια .
 9. Αναφέρατε τις τρείς εταιρείες ( οργανισμούς και δημόσιους ) στην Ελλάδα με την καλύτερη εξυπηρέτηση και αναφέρατε τις πέντε πρώτες έννοιες που θα αποδίδατε στους ανθρώπους αυτών των εταιρειών .
 10. Αναφέρατε τις τρείς εταιρείες ( οργανισμούς και δημόσιους ) στην Ελλάδα με την χειρότερη  εξυπηρέτηση και αναφέρατε τις πέντε πρώτες έννοιες που θα αποδίδατε στους ανθρώπους αυτών των εταιρειών .
 11. Ποιά είναι η χειρότερη εμπειρία που είχατε σε συνεργασία σας με εταιρεία ή οργανισμό στην Ελλάδα και που την αποδίδετε .
 12. Ποιά είναι η καλύτερη  εμπειρία που είχατε σε συνεργασία σας με εταιρεία ή οργανισμό στην Ελλάδα και που την αποδίδετε .
 13. Τι σας αρέσει περισσότερο στο site μας και τι σας ενοχλεί ;
 14. Τι θα θέλατε να προσθέσουμε στο site μας ;
 15. Γράψτε μας ένα άρθρο ή ένα σχόλιο  ή  σκέψεις σας  ή μία μελέτη σας ή οτιδήποτε επιθυμείτε γύρω απο τις Δημόσιες Σχέσεις και αναφέρατε μας εάν θέλετε να δημοσιευθεί .

 

Σας παρακαλούμε απαντήστε μας και δώστε αυτό το ερωτηματολόγιο και σε γνωστούς που πιστεύετε πως ενδιαφέρονται για τς Δημόσιες Σχέσεις .

Για ένα καλύτερο μέλλον των Δημοσίων Σχέσεων , για περισσότερες Ευτυχισμένες Επιχειρήσεις και Ευτυχισμένους Ανθρώπους .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s