Διαβάστε τις Απαντήσεις των Χρηστών του Site μας . Έρευνα για τις Δημόσιες Σχέσεις . Δημοσιέυουμε τις Απαντήσεις σας όπως μας τις στέλνετε .

Σας ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας στην έρευνα μας . Συνεχίζετε να απαντάτε . Βοηθάτε την προαγωγή της επιστήμης των Δημοσίων Σχέσεων .

 

Δημοσιεύουμε τις απαντήσεις σας για την έρευνα μας στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων .

Κάτω απο τις απαντήσεις θα δείτε και το ερωτηματολόγιο ώστε να το θυμηθείτε  .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ .Απαντά ένας άνδρας 25 ετών , ιδιωτικός υπάλληλος .

Αναλυτικά :

Φυλο: Άνδρας

Ηλικία: 25

Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος

Θέλετε να δημοσιευθούν στο site μας, οι απαντήσεις σας; ΝΑΙ

 1. Σίγουρα δημόσιες σχέσεις δεν είναι οι τύποι στις εισόδους των club . Αυτοί κάνουν σίγουρα κακό στις δημόσιες σχέσεις .Δημόσιες σχέσεις είναι η εικόνα κάθε επιχείρησης .
 2. Στην επιχείρηση που εργάζομαι υπάρχει τμήμα δημοσίων σχέσεων εντελώς τυπικά , ασχολούνται με τα ραντεβού του ιδιοκτήτη και τα καλοσορίσματα στους πελάτες .
 3. Προσωπική εμπειρία έχω από διοργάνωση εκδήλωσης της εταιρείας μας όπου δεν υπήρχε κανένα σχέδιο αλλά όλα γίνονταν μηχανικά .
 4. Οι επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων αυτοί που εγώ γνωρίζω είναι πολύ μακριά από αυτό που πρέπει να είναι . Ασχολούνται μόνο με τα δελτία τύπου , ενώ ένας σύμβουλος πρέπει να είναι η εικόνα της επιχείρησης .Σοβαρός , ειλικρινής , αξιόπιστος .
 5. Με μία λέξη οι δημόσιες σχέσεις , είναι ΕΙΚΟΝΑ .
 6. Θέλω πολύ να καταφέρω να γίνω σύμβουλος δημοσίων σχέσεων ειδικά στους τομείς εσωτερικών δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κρίσεων .
 7. Κορίτσια που κάνουν promotion και λένε πως κάνουν δημόσιες σχέσεις .
 8. Έχω συνεργαστεί στη διοργάνωση συνέντευξης τύπου αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι πολύ πιό οργανωμένη .
 9. Καλύτερη εξυπηρέτηση στα ΚΕΠ , στα Media Market και σε ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη , στο Ρέθυμνο . Ξεχώρισα την ευγένεια και την εξυπηρετικότητα .
 10. Χειρότερη εξυπηρέτηση στο ΙΚΑ και σε πασίγνωστη τράπεζα . Με ενόχλησαν στο ΙΚΑ η αγένεια των υπαλλήλων και η αδιαφορία τους και στην τράπεζα πως με αντιμετώπισαν σαν πελάτη β, γ, δ κατηγορίας . Δεν έδειξαν καθόλου σεβασμό .
 11. Χειρότερη εμπειρία μου σε ένα εστιατόριο στη Σαντορίνη όπου με πρόσβαλαν απαίσια όταν τους είπα πως η μερίδα σε ένα πιάτο μας είναι ελάχιστη και μήπως απλά μας έβαλαν  κάτι που τους είχε περισέψει . Το αποδίδω στην έλλειψη εκπαίδευσης στην εξυπηρέτηση . Εγώ όπου βρεθώ και σταθώ τους διασύρω . Με πείραξε αφάνταστα και αν μπορούσα εκείνη τη στιγμή θα τους έκλεινα την επιχείρηση .
 12. Καλύτερη εμπειρία στα Media Market στην Αργυρούπολη γιατί μου άλλαξαν αδιαμαρτύρητα μία συσκευή με πρόβλημα και μάλιστα μου επέστρεψαν το ποσό της διαφοράς από το προιόν που αντάλλαξα .
 13. Στο site σας μου αρέσουν όλα τα άρθρα σας και το πάθος σας . Δεν με ενοχλεί κάτι .
 14. Προσθέστε και άλλα άρθρα . Βάλτε και παραδείγματα από Ελλάδα .
 15. Πιστεύω πως οι δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν καν ξεκινήσει .Νομίζω πως είναι το μέλλον στην επικοινωνία . Συνεχίστε να αγωνίζεστε για τα ιδανικά και τις αθρώπινες αξίες γιατί λείπουν πολύ από την κοινωνία μας .

 

Όλα τα στοιχεία κάθε συμμετέχοντα είναι στη διάθεση κάθε αρμοδίου και κάθε αρμόδιας αρχής .Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας .

Βοηθήστε την έρευνα μας για τις Δημόσιες Σχέσεις συμμετέχοντας στο ερωτηματολόγιο που θα δείτε πιό κάτω .

Εάν επιθυμείτε να δημοσιευθούν οι απαντήσεις σας απαντήστε  θετικά στην αντίστοιχη ερώτηση .

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και μία ερώτηση να απαντήσετε , δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να απαντήστε σε όλες  αλλά σε όσες εσείς επιλέξετε .

Οι Δημόσιες Σχέσεις έχουν ένα λαμπρό παρελθόν και ένα βέβαιο μέλλον . Βοηθήστε ώστε αυτό το μέλλον να είναι επιστημονικά δομημένο .Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα e-mail των συνεργατών του site μας :

tzanetmaria77@gmail.com και george31070@gmail.com

Φύλο :

Hλικία :

Eπάγγελμα : ( οποιαδήποτε ασχολία – φοιτήτρια-ής – αναζητώ εργασία …..)

Θέλετε να δημοσιευθούν στο site μας , οι απαντήσεις σας ; ( απαντήστε ΝΑΙ ή ΟΧΙ ) :

 1. Τι πιστεύετε πως είναι οι Δημόσιες Σχέσεις ; Δώστε έναν ορισμό που να σας εκφράζει :
 2. Στην επιχείρηση που εργάζεστε υπάρχει τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και άν ΝΑΙ ποιός ο ρόλος του ;ποιές είναι οι δραστηριότητες του ;Εάν δεν εργάζεστε , αναφέρατε μία ανάλογη περίπτωση που σας έχουν περιγράψει .
 3. Έχετε προσωπική εμπειρία από ενέργεια Δημοσίων Σχέσεων και ποιά είναι αυτή ;
 4. Ποιά η γνώμη σας για τους επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων ;
 5. Αν σας ζητηθεί να περιγράψετε με μία λέξη τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων ποιά θα ήταν αυτή ;
 6. Θα θέλατε να εργαστείτε ως Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων ; αν ναί σε ποιά προγράμματα ( σχέσεις με τα ΜΜΕ ; / Διοργάνωση εκδηλώσεων ;/ Lobbying ; / Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων ; Πολιτική Επικοινωνία ; Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις ;……………………; )
 7. Ποιά είναι η πρώτη εικόνα που σας έρχετε στη σκέψη μόλις ακούτε την έννοια των Δημοσίων Σχέσεων ;
 8. ΄Εχετε προσωπκή εμπειρία από διοργάνωση εκδήλωσης και αν ναί περιγράψτε μας την ενέργεια .
 9. Αναφέρατε τις τρείς εταιρείες ( οργανισμούς και δημόσιους ) στην Ελλάδα με την καλύτερη εξυπηρέτηση και αναφέρατε τις πέντε πρώτες έννοιες που θα αποδίδατε στους ανθρώπους αυτών των εταιρειών .
 10. Αναφέρατε τις τρείς εταιρείες ( οργανισμούς και δημόσιους ) στην Ελλάδα με την χειρότερη  εξυπηρέτηση και αναφέρατε τις πέντε πρώτες έννοιες που θα αποδίδατε στους ανθρώπους αυτών των εταιρειών .
 11. Ποιά είναι η χειρότερη εμπειρία που είχατε σε συνεργασία σας με εταιρεία ή οργανισμό στην Ελλάδα και που την αποδίδετε .
 12. Ποιά είναι η καλύτερη  εμπειρία που είχατε σε συνεργασία σας με εταιρεία ή οργανισμό στην Ελλάδα και που την αποδίδετε .
 13. Τι σας αρέσει περισσότερο στο site μας και τι σας ενοχλεί ;
 14. Τι θα θέλατε να προσθέσουμε στο site μας ;
 15. Γράψτε μας ένα άρθρο ή ένα σχόλιο  ή  σκέψεις σας  ή μία μελέτη σας ή οτιδήποτε επιθυμείτε γύρω απο τις Δημόσιες Σχέσεις και αναφέρατε μας εάν θέλετε να δημοσιευθεί .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s