Διαγωνισμός . Κερδίστε τρείς προσκλήσεις για το Συνέδριο Επικοινωνία η Επόμενη Ημέρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 .

 

Στείλτε μας mail με θέμα για το « Συνέδριο Επικοινωνία η Επόμενη Ημέρα »με το ονοματεπώνυμο σας , e-mail , και τηλεφωνικό αριθμό σε ένα από τα ακόλουθα e-mail : george31070@gmail.com και tzanetmaria77@gmail.com

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 22.00 θα πραγματοποιήσουμε την κλήρωση για τρείς προσκλήσεις τις οποίες θα λάβουν τρείς τυχεροί –ές αντίστοιχα για συμμετοχή ολοήμερη στο συνέδριο .

Περισσότερες πληροφορίες .

Στις 23 Μαρτίου θα διοργανωθεί το συνέδριο «Επικοινωνία, η επόμενη μέρα» στο οποίο θα συμμετάσχουν δυνάμεις του χώρου της Διαφήμισης και των ΜΜΕ. Θέμα συζήτησης τα τα προβλήματα του χώρου και οι τρόποι αντιμετώπισής τους.

Διαφημιζόμενοι, Εταιρείες Έρευνας Αγοράς, Εταιρείες Διαφήμισης και Επικοινωνίας και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα συγκεντρωθούν στις 23 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο «Επικοινωνία, η επόμενη ημέρα» με σαφείς και συγκεκριμένους στόχους, όπως οι παρακάτω .

Συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων από τον χώρο της Επικοινωνίας .

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό  χώρο Metropolitan Expo από το πρωί στις 09.00 έως αργά το απόγευμα .Οι προσκλήσεις ισχύουν για όλη την ημέρα .

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο     http://www.epomenimera.net/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s