Δημόσιες Σχέσεις . Tα οφέλη από την εφαρμογή των Προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων .

 
 

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Ειλικρίνια , ήθος , πάθος , αξιοπιστία , εμπιστοσύνη , αξιοπρέπεια , ακεραιότητα δημιουργούν Ευτυχισμένες Επιχειρήσεις και τους Ανθρώπους .

 

  1. 1.       O Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων εργάζεται με γνώμονα τον άνθρωπο . Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι ανθρωποκεντρική επιστήμη . Κάθε λειτουργία της επιχείρησης λαμβάνει υπόψιν το καλό των ανθρώπων .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Σχέσεις εμπιστοσύνης , κατανόησης , ειλικρινείς .Οι άνθρωποι στέλνουν άμεσα και γρήγορα μηνύματα στην επιχείρηση η οποία λειτουργεί αποτελεσματικά .

 

 

  1. 2.       Οι Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις δημιουργούν ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Στο εσωτερικό των επιχειρήσεων υπάρχει ενέργεια και πάθος . Οι άνθρωποι σκέφτονται και πράττουν ομαδικά .

 

 

3.       Oι Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις πείθουν για την ισότητα των σχέσεων μεταξύ όλων των επιπέδων στελεχών και εργαζομένων .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Οι εργαζόμενοι δεσμεύονται απέναντι στη διοίκηση και δημιουργείται κλίμα σεβασμού .

 

4.       Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων εκπαιδεύει επικοινωνιακά τα στελέχη και παρακινεί όλα τα τμήματα να εκπαιδεύονται διαρκώς στην ειδικοτητα τους .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : άμεση αντίληψη των αλλαγών στην αγορά και άμεση προσαρμογή σε αυτές . Επίσης καινοτόμες λύσεις και δραστηριότητες .

 

5.       Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι ο τομέας που ρυθμίζει και διαχειρίζεται τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και όλες τις ομάδες συνεργασίας με την επιχείρησηση .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Aφοσιωμένοι πελάτες και συνεργάτες . Επιστρέφουν διαρκώς στην επιχείρηση επενδύουν και την προτείνουν παντού .

 

6.       Οι Δημόσιες Σχέσεις πείθουν την εταιρεία να δρά για το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Η εταιρεία είναι αγαπητή . Αντέχει σε κάθε είδους κρίση , ευημερεί , προοδεύει , είναι ευτυχισμένη επιχείρηση .

 

7.       Οι Δημόσιες Σχέσεις δημιουργούν και διαχειρίζονται τις σχέσεις με τα ΜΜΕ με τρόπο αποτελεσματικό .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Θετική δημοσιότητα . Εκπέμπεται θετική εικόνα της επιχείρησης . Είναι συμπαθής και από την κοινωνία .

 

8.       Κάθε διοργάνωση εκδήλωσης έχει σχεδιαστεί στρατηγικά .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : όσα χρήματα επενδύονται σε διοργάνωση εκδήλωσης , έχουν στόχο και μετρίσιμη αποτελεσματικότητα . Έτσι δεν δαπανώνται ποσά χωρίς λόγο και που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον προορισμό τους .

 

 

9.       Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων μελετά την αποφυγή κρίσεων αλλά διαχειρίζεται επικοινωνιακά τις κρίσεις που δεν μπορεί να αποφύγει.

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Αποφυγή πανικού , αποτελεσματική διαχείριση της εικόνας , ανθεκτικότητα και σε δυνατά χτυπήματα από κρίσεις .

 

10.   Ο Σύμβουλος Δημοσίωων Σχέσεων , φέρει αξίες τις οποίες ενσωματώνει στην επιχείρηση .

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ : Ειλικρίνια , ήθος , πάθος , αξιοπιστία , εμπιστοσύνη , αξιοπρέπεια , ακεραιότητα δημιουργούν Ευτυχισμένες Επιχειρήσεις και τους Ανθρώπους .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s