Δημόσιες Σχέσεις είναι η επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα .

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι επένδυση . Πείθουν τους ανθρώπους να συνεργάζονται .Να λειτουργούν ο ένας για τον άλλο . Να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης .

 

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι  επένδυση . Πείθουν τους ανθρώπους να συνεργάζονται .Να λειτουργούν ο ένας για τον άλλο . Να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης .

 

Διευθύνοντες σύμβουλοι ,  ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προσπαθούν να εξηγήσουν τι ακριβώς είναι αυτό που δεν πάει καλά στην επιχείρηση τους . Αναζητούν τις αιτίες στην τεχνολογία ή σε όποια άλλα υλικά αγαθά .

 

Η απάντηση όμως βρίσκεται στον ανθρώπινο παράγοντα .

Εάν οι εργαζόμενοι μίας επιχείρησης αισθάνονται πως δεν τυγχάνουν της προσοχής της επιχείρησης και των διοικούντων , πως τους συμπεριφέρονται υποτιμιτικά ή πως θίγεται η αξιοπρέπεια τους , τότε χάνουν το ενδιαφέρον τους και είναι απλά εκτελεστικά όργανα .

Διαδίδουν ανυπόστατες  πληροφορίες , είναι μόνιμα θυμωμένοι , αντιπαραγωγικοί και γίνονται κακό πρότυπο και κακοί πρεσβευτές της επιχείρησης .

 

 

Οι Δημόσιες Σχέσεις με το όραμα τους για εξανθρωπισμό , εντοπίζουν το πρόβλημα στις κακές σχέσεις και προσπαθούν να εγκαταστήσουν ένα μοντέλο ήθους , συνεργασίας , συννενόησης  .

 

Ο ανταγωνισμός δεν απασχολεί πλέον τους ανθρώπους οι οποίοι οδηγούνται σε λύσεις ομαδικά και αποτελεσματικά .

 

Η κύρια αποστολή των Δημοσίων Σχέσεων είναι ο εξανθρωπισμός των επιχειρήσεων .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s