Σεμινάρια για τις Δημόσιες Σχέσεις . Γιατί να δηλώσετε συμμετοχή ;

Με τη γνώση που θα πάρετε θα αισθάνεστε να προηγείστε των συναδέλφων σας και θα αισθάνεστε επίσης μία ακαταμάχητη ασφάλεια για το επαγγελματικό σας μέλλον .

Εισηγητής είναι ο κος Γιώργος Παπατριανταφύλλου . Έμπειρο στέλεχος στις Δημόσιες Σχέσεις .

Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας στην Kiss A.E και στον Kiss FM .

Έχει εργαστεί στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΔΙΕ ( Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος ) .

Συνεργάζεται με καλά γραφεία Δημοσίων Σχέσεων ώς συνεργαζόμενος Σύμβουλος και έχει εργαστεί ως Σύμβουλος επικοινωνίας σε πολιτικά πρόσωπα .

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων , το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα .

Διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις από το 2000 . Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής , από όλους τους αρμόδιους φορείς .

Τα σεμινάρια του παραδίδει σε συνεργασία με το Kariera Seminars , η εταιρεία σεμιναρίων του οργανισμού Kariera.gr του πρωτοπόρου οργανισμού στην Ελλάδα , εύρεσης εργασίας .

Τα σεμινάρια μας πιστέψτε το πως θα είναι η αρχή μίας νέας επαγγελματικής πορείας .Η εμπειρία μας είναι τεράστια στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων η γνώση που προσφέρουμε πρωτοποριακή , δεν έχει σχέση με τα γνωστά τετριμένα tips ( συμβουλές ) που αναμασούν συνεχώς όλοι στα τμήματα επικοινωνίας .

Δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια μας , Δημόσιες Σχέσεις,  στις 24 Σεπτεμβρίου http://bit.ly/pswgmL και Image Making  26 και 27 Σεπτεμβρίου  http://bit.ly/qfqALs .

 

Στα σεμινάρια μας θα αποκτήσετε τη γνώση για να λέτε διαφορετικά πράγματα από όλους τους υπόλοιπους στον ίδιο χώρο και να δίνετε στην επιχείρηση σας και στους συνεργάτες σας αληθινά νέες προτάσεις .

 

Θα επιχειρηματολογείτε με τέτοιον τρόπο  που θα τους εκπλήσετε και θα σας εμπιστεύονται γιατί θα είστε οι μόνοι που θα αποδεικνύετε πως μπορείτε να αυξήσετε όλα τα μεγέθη.  

 

Τα σεμινάρια μας πιστέψτε το πως θα είναι η αρχή μίας νέας επαγγελματικής πορείας .Η εμπειρία μας είναι τεράστια στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων η γνώση που προσφέρουμε πρωτοποριακή , δεν έχει σχέση με τα γνωστά τετριμένα tips ( συμβουλές ) που αναμασούν συνεχώς όλοι στα τμήματα επικοινωνίας .

 

Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως κάθε επιχείρηση μπορεί να γίνει καλύτερη και ευτυχισμένη . Με τη γνώση που θα πάρετε θα αισθάνεστε να προηγείστε των συναδέλφων σας και θα αισθάνεστε επίσης μία ακαταμάχητη ασφάλεια για το επαγγελματικό σας μέλλον .

 

Πρακτικά θα εργαστείτε στο να συντάσετε με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο Δελτίο Τύπου , στο πως θα ενσωματώνετε αξίες σε κάθε επιχείρηση , πως θα αντιμετωπίζετε κρίσεις και πως πρακτικά θα τις διαχειρίζεστε και θα εργαστείτε στην πυραμίδα του Brand , δηλαδή πως θα δημιουργήσετε μία τέλεια εικόνα για την επιχείρηση με την οποία συνεργάζεστε ή θα συνεργαστείτε στο μέλλον .Θα εκπαιδευτείτε πρακτικά στον να «χαρίζετε» σε κάθε επιχείρηση θαυμάσια εικόνα και φήμη .Ακόμα πως θα πραγματοποιείτε χορηγίες και πως θα συντάσετε τις πιό κατάλληλες προτάσεις για χορηγίες , πως θα διοργανώνετε στρατηγικά εκδηλώσεις και πως θα ενσωματώσετε μόνιμα στην επιχείρηση σας την Κοινωνική Υπευθυνότητα .Επίσης πως θα «χτίζετε» άριστες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημοσιογράφους και πως θα είστε ως επαγγελματίες χαρισματικοί στην επικοινωνία σας . Θα σας παραδώσουμε όλη την ύλη που θα διδακτείτε και επίσης προσωπική συμβουλευτική στα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν ή στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας .

Μέσω των σεμιναρίων μας στις Δημόσιες Σχέσεις θα εντοπίσετε το επαγγελματικό όραμα σας το οποίο θα υπηρετήσετε με πάθος . Στα σεμινάρια μας θα ακούσετε δεδομένα για την επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις τα οποία δεν έχετε ακούσει άλλη φορά . Αυτά με ήθος και πάθος .

 

 

Πρακτικά θα εργαστείτε στο να συντάσετε με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο Δελτίο Τύπου , στο πως θα ενσωματώνετε αξίες σε κάθε επιχείρηση , πως θα αντιμετωπίζετε κρίσεις και πως πρακτικά θα τις διαχειρίζεστε και θα εργαστείτε στην πυραμίδα του Brand, δηλαδή πως θα δημιουργήσετε μία τέλεια εικόνα για την επιχείρηση με την οποία συνεργάζεστε ή θα συνεργαστείτε στο μέλλον .Θα εκπαιδευτείτε πρακτικά στον να «χαρίζετε» σε κάθε επιχείρηση θαυμάσια εικόνα και φήμη .Ακόμα πως θα πραγματοποιείτε χορηγίες και πως θα συντάσετε τις πιό κατάλληλες προτάσεις για χορηγίες , πως θα διοργανώνετε στρατηγικά εκδηλώσεις και πως θα ενσωματώσετε μόνιμα στην επιχείρηση σας την Κοινωνική Υπευθυνότητα .

 

Επίσης πως θα «χτίζετε» άριστες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημοσιογράφους και πως θα είστε ως επαγγελματίες χαρισματικοί στην επικοινωνία σας . Θα σας παραδώσουμε όλη την ύλη που θα διδακτείτε και επίσης προσωπική συμβουλευτική στα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν ή στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας .

 

 

 

Απο εδώ και πέρα θα εργάζεστε με πάθος .Στο τέλος της ημέρας θα έχετε κατανοήσει την ουσία των Δημοσίων Σχέσεων , δηλαδή πως θα κάνετε ευτυχισμένες τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους .

 Για να δηλώσετε συμμετοχή , επικοινωνήστε με το Καριέρα :Business Seminars,Απ. Παύλου10Α, Τ.Κ. 15123, Μαρούσι, Αθήνα Τηλέφωνo: 210 81.15.300Φαξ: 210 81.15.359E-mail: info@business-seminars.gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s