Παρακολουθήστε τα 2 σεμινάρια για τις Δημόσιες Σχέσεις . Τι είναι το Image Making ?

Τι είναι το Image Making ? Ψυχολογία και Εικόνα .

Οι απαντήσεις  «Τι είναι το Image Making ?» στη συνέχεια του άρθρου .

Δεν έχουμε ποτέ δεύτερη ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση  .

Παρακολουθήστε τα 2 σεμινάρια για τις Δημόσιες Σχέσεις , τα οποία θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στην επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη .

Άμεσα εγγραφείτε και ζήστε μία εκπαιδευτική εμπειρία η οποία θα αποτελέσει το μόνιμο και σπουδαιότερο κεφάλαιο στην καριέρα σας .

Η γνώση είναι χρήματα , είναι κέρδη .

 

 

Διδάσκει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου , από τα πιό έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα . Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας Kiss A.E  και Kiss Fm 92,9 . Πρώην στέλεχος στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στον ΟΔΙΕ ( Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων ) το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα .

 Συγγραφέας των Best Seller βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα , εκδόσεις Σταμούλης 2011 .

 

Τι είναι το Image Making ?

Ψυχολογία και Εικόνα .

Το Image Making είναι το Α και το Ω της επαγγελματικής μας ( και όχι μόνο ) επιτυχίας .

Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων , εστιάζει σε δύο κύριους τομείς την εργασία του .

Στα χαρακτηριστικά της ψυχολογίας του ανθρώπου και στην εικόνα του .

Η ψυχολογία μας , η συμπεριφορά μας και η εικόνα μας καθορίζουν την επαγγελματική μας πορεία και τη ζωή μας ευρύτερα .

Σκεφτείτε πως οι συναλλαγές σας  και οι επιλογές σας έχουν επηρρεαστεί από τα δύο αυτά χαρακτηριστικά των ανθρώπων με τους οποίους έχετε συνεργαστεί .

Η προσωπικότητα των ανθρώπων μας έλκει ή μας απωθεί . Το πως κινείται ένας άνθρωπος , πως περπατά , πόσο αισιόδοξος είναι , κατά πόσο μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα , εάν είναι καλός ρήτορας , ψύχραιμος , εάν διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά , εάν είναι συνεπής – αξιόπιστος – ειλικρινής .Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου έχουν επίδραση στις επιλογές μας .

Δεν έχουμε ποτέ δεύτερη ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση .

Παράλληλα η εικόνα του είναι σημαντική για τις αποφάσεις μας . Οτιδήποτε είναι ορατό επάνω σε κάθε άνθρωπο , αυτό λέει την ιστορία του ανθρώπου . Ένα καλό αξεσουάρ , υποδεικνύει άνθρωπο που οι επιλογές του είναι ….καλές σε όλα τα επίπεδα .Βέβαια πάντα πρέπει να συνθέτουμε δέσμες συμπεριφορών . Εάν ένας πωλητής είναι κακοντυμένος σημαίνει πως δεν …δίνει και πολλή σημασία σε αρκετά ζητήματα , όπως δεν δίνει σημασία και στο ντύσιμο του .Θα τον εμπιστευτείτε ;

Όλες μας οι ενέργειες είναι συνέπεια της ίδιας μας της προσωπικότητας . Αυτές γίνονται αντιληπτές  άμεσα ή έμεσα .

Ο καθημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να εξηγήσει σε βάθος γιατί απορρίπτει έναν πωλητή αλλά εμείς ως επαγγελματίες , πληρωνόμαστε ακριβώς γιαυτό . Για να αποκωδικοποιούμε λάθη και να πράττουμε τα σωστά στην επικοινωνία .

Απαντήστε στα ερωτήματα :

  1. Επηρρεάζεστε από έναν άνθρωπο με δυνατή προσωπικότητα  ;
  2. Σας μαγεύει ένας επαγγελματίας ο οποίος έχει ωραία φωνή – άρθρωση – καλό τόνο – και σωστή ένταση φωνής ;
  3. Θα εμπιστευτείτε έναν συνεργάτη με άψογο στύλ ;
  4. Δεν σας κάνει πάντα καλή εντύπωση ένας ευγενικός άνθρωπος ;
  5. Δεν θα συμφωνήσετε με τις απόψεις ενός ανθρώπου που σας ακούει πολύ προσεκτικά , επαινεί τα επιχειρήματα σας , δεν σας διακόπτει και δείχνει πως τον ενδιαφέρουν όλα όσα του λέτε ;

Η δουλειά μας είναι να διαμορφώσουμε όλες τις συνθήκες αυτές ώστε ο άνθρωπος τον οποίο συμβουλεύουμε να πετυχαίνει τα πάντα , στις δραστηριότητες του .

Σκεφτείτε πως θα είστε δίπλα σε ανθρώπους - προσωπικότητες , οι οποίοι θα εξαρτώνται από τη δική σας εργασία στην εικόνα τους και στην ψυχολογία τους . Εσείς θα τους οδηγείτε σε επίτευξη των στόχων τους . Απαιτείται μελέτη – έρευνα – ανάλυση και στρατηγικός σχεδιασμός δηλαδή πάντα αιτιολόγηση της κάθε δραστηριότητας .

Πρακτικές εφαρμογές του Image Making :

Εκτός από την δεδομένη εφαρμογή του Image Making στους πολιτικούς , είναι πάρα πολλές οι κατηγορίες στις οποίες μπορείτε επαγγελματικά να εφαρμόσετε αυτό το πρόγραμμα .

Σε στελέχη επιχειρήσεων .

Σε γιατρούς .

Σε δκηγόρους .

Σε ομιλητές .

Σε γραμματείς .

Σε αθλητές .

Σε εργαζόμενους ,  με ομαδικές εκπαιδεύσεις και σχεδιασμό σε επιχειρήσεις .

Στο προσωπικό αλυσίδων ενδυμάτων – εστίασης – ακτοπλοίας – κινητής τηλεφωνίας – λιανεμπορίου κάθε κλάδου εμπορικού .

Σε παρουσιαστές .

Σε όποιον θέλει να έχει αποτελεσματικότητα σε επαγγελματικές συναντήσεις .

Σε πωλητές κάθε κατηγορίας προιόντων .

Σε ανώτατα στελέχη , διοικητές οργανισμών – διευθυντές και στελέχη με πολλαπλές υποχρεώσεις δημοσιότητας .

Στην πράξη .

Το Σεμινάριο Image Making θα σας δείξει όλους αυτούς τους τρόπους ώστε να είστε κοντά σε κάθε  πελάτη σας και αφού μελετάτε το περιβάλλον στο οποίο αυτός δραστηριοποιείται και την στόχευση του , σχεδιάζετε και δίνετε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να πετυχαίνει πάντα τους σκοπούς του .

Είναι μία απαραίτητη συμβουλευτική υπηρεσία στη σύγχρονη εποχή .

 Σκεφτείτε πως θα είστε δίπλα σε ανθρώπους – προσωπικότητες ,  οι οποίοι θα εξαρτώνται από τη δική σας εργασία στην εικόνα τους και στην ψυχολογία τους  . Εσείς θα τους οδηγείτε σε επίτευξη των στόχων τους . Απαιτείται μελέτη – έρευνα – ανάλυση και στρατηγικός σχεδιασμός δηλαδή πάντα αιτιολόγηση της κάθε δραστηριότητας .

Ο Πρόεδρος Ομπάμα , ο πρώην Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρός Κάν , εκατοντάδες πολιτικοί – δικηγόροι – Διευθύνοντες Σύμβουλοι σε δημόσιες εμφανίσεις τους  και επαγγελματικά γεύματα αλλά  και επαγγελματίες δεκάδων ειδικοτήτων συνεργάζονται με Συμβούλους Δημοσίων Σχέσεων οι οποίοι με επιστημονικό τρόπο βρίσκονται πίσω από κάθε τους κίνηση .

Για
πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

Business  Seminars

Σεμινάρια
Προσωπικής Ανάπτυξης και Εξειδίκευσης!

Απ. Παύλου
10Α, Τ.Κ. 15123, Μαρούσι, Αθήνα΄

Τηλέφωνo:
210 81.15.300 κες Κοροβέση Μαρία και Αγγελική Παναγιώτου .

Φαξ:
210 81.15.359

E-mail: info@business-seminars.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s