Οι επιχειρήσεις πλέον , δεν προσλαμβάνουν ερασιτέχνες αλλά επαγγελματίες στις Δημόσιες Σχέσεις .

 
Οι επιχειρήσεις πλέον , δεν προσλαμβάνουν ερασιτέχνες αλλά επαγγελματίες στις Δημόσιες Σχέσεις .

Μπείτε τώρα στο http://bit.ly/pswgmL και δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο στις Δημόσιες Σχέσεις που θα γίνει αυτό το Σάββατο ή μπείτε στο http://bit.ly/qfqALs και δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο Image Making που θα γίνει 27 και 28 Σεπτεμβρίου ή τηλεφωνήστε στο 2108115300 και δηλώστε συμμετοχή στις κες Κοροβέση και Παναγιώτου .

Ο Εισηγητής τόσο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ( στα διαλείμματα ή και ως case study στην αίθουσα αλλά και ηλεκτρονικά κ’ τηλεφωνικά και μετά το σεμινάριο  ) θα είναι κοντά σας για συμβουλές σε κάθε απορία και προβληματισμό τον οποίο έχετε επί της διοίκησης της επιχείρησης , της επικοινωνίας και σε ευρύτερα θέματα Management .

Θα εργαστείτε πρακτικά σε πραγματικές περιπτώσεις στρατηγικού σχεδιασμού πλάνου Δημοσίων Σχέσεων κ΄Επικοινωνίας και θα σας δοθεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή όλο το υλικό του σεμιναρίου .

Διδάσκει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου , Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στον Kiss Fm 92,9 και στην Kiss AE.  Συγγραφέας των Best Seller βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα , εκδόσεις Σταμούλης 2011 .

Το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων έχει τεράστιες προοπτικές και δυνατότητες . Οι επιχειρήσεις το ανακαλύπτουν μέρα με τη μέρα .

Οι Δημόσιες Σχέσεις δεν είναι μία δεύτερη ή ερασιτεχνική απασχόληση . Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι επάγγελμα και τρόπος ζωής για τον επαγγελματία .

Οι Δημόσιες Σχέσεις δεν είναι ούτε γνωριμίες , ούτε διαφήμιση .

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι επιστήμη και εφαρμόζονται πρακτικά από εξειδικευμένους επαγγελματίες .

Οι Δημόσιες Σχέσεις δεν είναι ούτε γνωριμίες , ούτε διαφήμιση . Είναι όλες οι ενέργειες αυτές ώστε μία επιχείρηση να είναι Ευτυχισμένη . Ευτυχισμένη είναι μία επιχείρηση όταν κερδοφορεί . Και όταν κερδοφορεί μαζί της είναι ευτυχισμένοι και οι άνθρωποι της .

Η εφαρμογή των Δημοσίων Σχέσεων δημιουργούν μία τέτοια επιχείρηση ώστε προσέρχονται διαρκώς πελάτες – αγοραστές – επενδυτές είναι οι πάντες θετικοί πρός αυτήν .

Οι Δημόσιες Σχέσεις δεν έχουν καμμία μαγική ικανότητα , απλά είναι η πιό αποτελεσματική μέθοδος επικοινωνίας γιατί βασίζεται στο ανθρωποκεντρικό μοντέλο των αξιών . Συνέπεια – ήθος – αξιοπιστία – ειλικρίνεια . Δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και μόνιμης συνεργασίας . Καλή εικόνα και φήμη , έχουν στο μυαλό τους μόνο τους ανθρώπους και την ίδια την επιχείρηση .

Όλοι οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση επί της ουσίας είναι στις Δημόσιες Σχέσεις

Στις Δημόσιες Σχέσεις εργάζονται επαγγελματίες με πάθος και αξίες . Πρέπει να ζείς με τις Δημόσιες Σχέσεις . Να σκέφτεσαι διαρκώς πως μπορείς να κάνεις κάθε επιχείρηση καλύτερη – αποτελεσματικότερη – πιό συνεπή – αξιόπιστη .

Τις Δημόσιες Σχέσεις Love It or Leave It .

Τις Δημόσιες Σχέσεις Love It or Leave It .

Όλοι οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση επί της ουσίας είναι στις Δημόσιες Σχέσεις , γιατί όλοι πρέπει να ακολουθούν την ίδια στρατηγική .Αυτήν σχεδιάζουν οι επαγγελματίες στις Δημόσιες Σχέσεις .

 

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι απαραίτητη προυπόθεση ευημερίας και κερδοφορίας κάθε επιχείρησης .

 

Για
πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

Business  Seminars

Σεμινάρια
Προσωπικής Ανάπτυξης και Εξειδίκευσης!

Απ. Παύλου
10Α, Τ.Κ. 15123, Μαρούσι, Αθήνα΄

Τηλέφωνo:
210 81.15.300 κες Κοροβέση Μαρία και Αγγελική Παναγιώτου .

Φαξ:
210 81.15.359

E-mail: info@business-seminars.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s