Το Image Making είναι συμβουλευτική ( consulting ) και coaching . Έχει πολλές επαγγελματικές εφαρμογές . Ποιά είναι η εμπειρία μου από το Image Making .

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Image Making ( δείτε εδώ http://goo.gl/sFiU7 )

Διαβάστε ΟΛΟ το άρθρο .Είναι πραγματικά σημαντικό .

• Το Consulting στο Image Making , σας οδηγεί στο να σκηνοθετείτε κάθε ώρα , σε κάθε περίσταση μία ταινία – μία ιστορία – ένα αληθινό παραμύθι .Το Image Making είναι αρχιτεκτονική .

Δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια μας . Με την τεχνολογία μπορείτε να εργαστείτε ώς σύμβουλοι Δημοσίων Σχέσεων , σε οποιοδήποτε από τα 20 προγράμματα , σε όποια Ευρωπαική ή μη πόλη επιθυμείτε . Δουλειά – ταξίδια – επικοινωνία – δυνατές αμοιβές – επαγγελματική απόλαυση και ποιότητα ζωής .Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο σεμινάριο Image Making http://bit.ly/qfqALs οι γνώσεις του οποίου θα σας δώσουν την ευκαιρία να γίνεται οι προσωπικοί σύμβουλοι σημαντικών ανθρώπων . Διδάσκει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου , Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στον Kiss Fm 92,9 και στην Kiss AE.  Συγγραφέας των Best Seller βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα , εκδόσεις Σταμούλης 2011 .

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία την οποία μπορείτε να μετατρέψετε σε άριστη επαγγελματική πορεία .

Το Image Making συνδυάζει την ψυχολογία με την εμφάνιση και το στύλ .

Το αποτέλεσμα είναι ως Σύμβουλοι Image Making να παρέχετε υπηρεσίες υψηλού κύρους σε ανθρώπους πολλών επαγγελματικών κατηγοριών .

Οι Σύμβουλοι Image Making , είναι δυσεύρετοι . Ειδικά στη χώρα μας είναι δεκάδες οι κατηγορίες επαγγελματιών που επιθυμούν να πετυχαίνουν τους στόχους τους με την κατάλληλη ψυχολογία και τη σωστή εικόνα .

Συνεντεύξεις – Ομιλίες – Δημόσιες Εμφανίσεις έφεραν θαυμάσια αποτελέσματα και καλές αμοιβές σε εμένα .

To Image Making δεν είναι εργασία που γίνεται “στο πόδι” πρόχειρα .

Βασίζεται στα επιστημονικά πρότυπα των Δημοσίων Σχέσεων .

Απαιτεί έρευνα – ανάλυση – στρατηγική και εφαρμογή στην πράξη .

Στο σεμινάριο Image Making θα μάθετε να “διαβάζετε” τους ανθρώπους τους από την παραμικρή τους κίνηση και από την εμφάνιση τους .

Θα μπορείτε με έναν συγκεκριμένο επιστημονικό τρόπο να κάνετε τους ανθρώπους  να πετυχαίνουν κάθε επαγγελματικό τους στόχο όπως το ίδιο θα πετυχαίνετε και εσείς αφού οι πρώτοι στους οποίους θα εφαρμόσετε τις μεθόδους του Image Making είστε εσείς οι ίδιοι .

Στο σεμινάριο θα έχουμε πρακτική – ανάλυση πολλών προσωπικοτήτων – διαμόρφωση προσωπικοτήτων ώς πρός την ψυχολογία τους και την εικόνα τους -πως θα καταλαβαίνετε τους ανθρώπους από κάθε τους λεπτομέρεια – πως θα συνεργάζεστε με σπουδαίους ανθρώπους στους οποίους θα είστε απαραίτητοι σύμβουλοι .

Θα μάθετε :

 • Τη σπουδαιότητα της πρώτης εντύπωσης .
 • Τι ρόλο παίζει ο εγκέφαλος . Πως λειτουργεί ;
 • Σωματική επικοινωνία .
 • Facial Coding ( τι λέει το πρόσωπο ; ).
 • Ενσωμάτωση ανθρωπίνων αξιών στην προσωπικότητα .
 • Πως θα προβάλλετε την προσωπικότητα σας και αυτών που εκπροσωπείτε .
 • Πως θα γίνεστε παντού αγαπητοί .
 • Σωστή ομιλία – λόγος – ταχύτητα ομιλίας – ποιότητα φωνής – χροιά – ένταση .
 • Στύλ και κοινωνικό status , πως αποκτάται .
 •  Πως συμπεριφέρεστε σε κάθε περίσταση . Επαγγελματικό γεύμα – ομιλία – συνέντευξη .
 • Πως κερδίζετε , κάθε άνθρωπο .
 • Τι είναι η ατομική στρατηγική .
 • Προσωπικό όραμα .
 • Ποιότητα ζωής .
 • Υγεία και ευεξία .
 • Καθημερινή ψυχολογία .
 • Πως αντιμετωπίζουμε δύσκολες συνθήκες στα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα .
 • Πως θα αλλάζετε τη γνώμη των ανθρώπων .
 • Πως θα ελέγχετε τη σκέψη σας και πως θα σκέφτεστε αυτά που θα σας κάνουν να αισθάνσετε όμορφα .
Δεκτικός δεν σημαίνει να δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι του λέτε αλλά να σας εμπιστεύεται .

Η εμπειρία μου από το Image Making :

Έχω συνεργαστεί με όχι πολλούς αλλά σημαντικούς ανθρώπους προσφέροντας τους υπηρεσίες Image Making .

Όχι πολλούς γιατί πάντα επιλέγω τις συνεργασίες μου . Πρώτα απ’όλα γιατί διακυβεύεται η επαγγελματική μου φήμη και το όνομα μου και κατά δεύτερο λόγο γιατί στο πρόγραμμα Image Making εάν δεν εφαρμόζεται η στρατηγική από τον συνεργάτη σου,  και δεν απολαμβάνεις τη δουλειά σου και αισθάνεσαι αναποτελεσματικός .

 • Είναι σημαντικότατο στοιχείο να είναι δεκτικός ο συνεργάτης σας στον οποίο προσφέρετε  υπηρεσίες Image Making . Δεκτικός δεν σημαίνει να δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι του λέτε αλλά να σας εμπιστεύεται .Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα είχα υπέροχες συζητήσεις , αναπτύχθηκαν σχέσεις εμπιστοσύνης και με πολιτισμένο και δημιουργικό τρόπο σχεδιάζαμε στρατηγικά κάθε κίνηση . Συνεντεύξεις – Ομιλίες – Δημόσιες Εμφανίσεις έφεραν θαυμάσια αποτελέσματα και καλές αμοιβές σε εμένα .
 • Είναι θαυμάσιο το συναίσθημα να μελετάς την ανθρώπινη προσωπικότητα και συμπεριφορά . Παρακολουθούσα κάθε λεπτομέρεια , ρωτούσα , προχωρούσα σε αναλύσεις  , έψαχνα , έκανα έρευνα , σχεδίαζα .
 • Το Consulting στο Image Making , σας οδηγεί στο να σκηνοθετείτε κάθε ώρα , σε κάθε περίσταση μία ταινία – μία ιστορία – ένα αληθινό παραμύθι .Παράλληλα με τη σκηνοθεσία ο επαγγελματίας στο Image Making , γράφει και το σενάριο αλλά μοιράζει και τους ρόλους .
 • Είναι μεγάλη η ευτυχία του επαγγελματία Συμβούλου των Δημοσίων Σχέσεων που σχεδιάζει και εκτελεί πρόγραμμα Image Making να βλέπει αποτελεσματικότητα και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει .Μου άρεσε να βλέπω γελαστά και ευτυχισμένα τα πρόσωπα στους οποίους πρόσφερα τις υπηρεσίες Image Making .Μου αρέσει να βλέπω να εκτιμούν οι άνθρωποι τους πελάτες μου και να τους θαυμάζουν ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Image Making .
 • Με το Image Making δεν αλλάζουμε την ανθρώπινη προσωπικότητα αλλά μελετάμε αυτήν σε βάθος και βοηθάμε τους ανθρώπους να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους σε πολλαπλά επίπεδα και σε διαφορετικά περιβάλλοντα .
 • Το Image Making , είναι μία εξαιρετική εφαρμογή της θεωρίας και της επιστήμης των Δημοσίων Σχέσεων . Συνεχίζω με πάθος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Image Making γιατί θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ .

Εσείς ; θέλετε το ίδιο ;

Το αποτέλεσμα είναι ως Σύμβουλοι Image Making να παρέχεται υπηρεσίες υψηλού κύρους σε ανθρώπους πολλών επαγγελματικών κατηγοριών .

Σεμινάριο Image Making :

Για
πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

Business  Seminars

Σεμινάρια
Προσωπικής Ανάπτυξης και Εξειδίκευσης!

Απ. Παύλου
10Α, Τ.Κ. 15123, Μαρούσι, Αθήνα΄

Τηλέφωνo:
210 81.15.300 κες Κοροβέση Μαρία και Αγγελική Παναγιώτου .

Φαξ:
210 81.15.359

E-mail: info@business-seminars.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s