Οι εκρηκτικοί ρυθμοί Ανάπτυξης του επαγγέλματος των Δημοσίων Σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες . Αμοιβές – Ανάπτυξη – Πρόβλεψη Ανόδου αναζήτησης στελεχών ( μία εικόνα 1000 λέξεις , δείτε τα γραφήματα ) .

public relations statistics 2

24 % είναι ο ρυθμός Ανάπτυξης του επαγγέλματος των Δημοσίων Σχέσεων , εξαιρετικά υψηλότερος απο τον Μέσο Όρο ανάπτυξης ακόμα και καθιερωμένων επαγγελματικών τομέων της επικοινωνίας , ενώ ο Μέσος Όρος Ανάπτυξης ευρύτερα γνωστών επαγγελμάτων κυμαίνεται στο 8.2 % .

Σε κάθε επιχείρηση και οργανισμό , ακρογωνιαίος λίθος της ευημερίας είναι η εικόνα που εκπέμπει .Για τη δημιουργία και την επικοινωνία σωστής εικόνας είανι απαραίτητοι οι ειδικοί Σύμβουλοι Δημοσίων Σχέσεων .

Οι ειδικοί σύμβουλοι Δημοσίων Σχέσεων αναπτύσουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων εντός και εκτος οργανισμού .

Οι σπουδές στην επιστήμη της επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων μπορούν να σας αποφέρουν ένα λαμπρό μέλλον και μία συναρπαστική επαγγελματική σταδιοδρομία .

Μόνο ειδικευμένα στελέχη μπορούν νς σχεδιάσουν αποτελεσματικά την επικοινωνία της σωστής εικόνας και την Ανάπτυξη Σχέσεων σε κάθε τύπου και μεγέθους επιχείρηση .

Τα νέα παγκόσμια δεδομένα των αγορών οδηγούν τις επιχειρήσεις σε όλο και μεγαλύτερη αναζήτηση ειδικών στην επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων .

Οι ρυθμοί αύξησης των απασχολούμενων στις Δημόσιες Σχέσεις αυξάνεται διαρκώς .

public relations statistics 3

 

24 % είναι ο ρυθμός Ανάπτυξης του επαγγέλματος των Δημοσίων Σχέσεων , εξαιρετικά υψηλότερος απο τον Μέσο Όρο ανάπτυξης ακόμα και καθιερωμένων επαγγελματικών τομέων της επικοινωνίας , ενώ ο Μέσος Όρος Ανάπτυξης ευρύτερα γνωστών επαγγελμάτων κυμαίνεται στο 8.2 % .

Εκρηκτική άνοδο σημειώνουν και τα ποσοστά του κύκλου εργασιών των εταιρειών και γραφείων Δημοσίων Σχέσεων .

 

Στην Αμερική η μέση αμοιβή των στελεχών Δημοσίων Σχέσεων ήταν το 2008 στα 51,280 $ ( πενήντα μία χιλιάδες διακόσια ογδόντα δολλάρια ) ετησίως .το 50 % των εργαζομένων στις Δημόσιες Σχέσεις αμοίφθηκε απο 38,400 έως 71,670$ , ενώ ένα 10% έφτασε τις 97,910 $ .Σε πολλές πολιτείες οι αμοιβές ήταν ακόμα υψηλότερες .

Η εκπαίδευση στις Δημόσιες Σχέσεις είναι αναγκαία , καθώς το μεγαλύτερο ποσοστο των επαγγελματιών έχει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις .

Η εκπαίδευση στις Δημόσιες Σχέσεις ,είναι απαραίτητη ώστε ο επαγγελματίας να μπορεί να αναπτύσει στρατηγικά τις δεξιότητες και τις γνώσεις του .

public relations statistics 4

  • Πρωτότυπο άρθρο : http://goo.gl/tctbJE
  • Στοιχεία Σοκ , για την ανάπτυξη του επαγγέλματος των Δημοσίων Σχέσεων απο το United States Department of Labour : http://goo.gl/p1o7H9 

Γιώργος Παπατριανταφύλλου .

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι ο Συγγραφέας των βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης 2011 μέλος του δσ της ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων / το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα  ) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής απο το ΕΚΕΠΙΣ , εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού  . Διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές  gpappr@gmail.com

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ,

διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων , στην εταιρεία Kariera www.kariera.gr  μέλος του διεθνούς  δικτύου Career Builder www.careerbuilder.com το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως και βοηθά ευρύτερα τα στελέχη να αναπτύξουν την καριέρα τους . Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι στον τομέα των  Kariera Business Seminars , από το 1999 .Σεμινάρια μας http://goo.gl/b4SIA 

Πραγματοποιεί Διαλέξεις και Ομιλίες σε κάθε τύπου και μεγέθους Οργανισμούς , Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις , σε κάθε πόλη στην Ελλάδα και την Κύπρο .

Επικοινωνήστε μαζί του στο : gpappr@gmail.com  και τηλεφωνικά στο 6974313052 .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s