Αξιοπιστία , η αξία της τήρησης .

iamagemaking12

του Γιώργου Παπατριανταφύλλου .

Αξιοπιστία είναι το αίσθημα της ευθύνης και πράξης , απέναντι στους ανθρώπους για τήρηση των όσων έχουμε υποσχεθεί – συμφωνήσει μέσα στα απόλυτα χρονοδιαγράμματα τα οποία έχουν τεθεί και μας βρίσκουν σύμφωνους , πράτοντας πάντα με συνέπεια , ήθος , διαφάνεια , ειλικρίνεια .

Η Αξιοπιστία των επαγγελματιών , των ανθρώπων , των επιχειρήσεων είναι προυπόθεση της οικοδόμησης σχέσεων εμπιστοσύνης οι οποίες οδηγούν σε βελτιστοποίηση της συνεργασίας , της επικοινωνίας , της καθημερινότητας .

Η Αξιοπιστία πρέπει να πράτεται απο καθήκον , να είναι δομικό στοιχείο – ενσωματωμένο στην κουλτούρα και τη δράση των ανθρώπων .

Είναι η τήρηση των λεγομένων , των γραφομένων και των συμφωνηθέντων .

Η Αξιοπιστία είναι ένα το πρωταρχικό υλικό της οικοδόμησης κάθε νέας επιχείρησης .

Κάθε Start – up εάν ενσωματώνει , ασπάζεται και υπηρετεί την αξία της Αξιοπιστίας είναι βέβαιο πως θα διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία .

Ονομάζω την πλατφόρμα της οικοδόμησης των επιχειρήσεων Αξιακή Βάση και αποτελείται απο 5 δομικές αξίες :

  • Αξιοπιστία

  • Συνέπεια

  • Διαφάνεια

  • Ειλικρίνεια

  • Ήθος

Δεν έχω συναντήσει ή μελετήσει επιχείρηση ή υπηρεσίες οι οποίες με την ενσωμάτωση των αξιών αυτών να μην γνώρισαν τεράστια επιτυχία .

Η Αξιοπιστία , χαρακτηρίζει Ανθρώπους – Επιχειρήσεις – Οργανισμούς – Χώρες – Κυβερνήσεις .

Η Αξιοπιστία κάνει τη ζωή και ευρύτερα την καθημερινότητα των ανθρώπων καλύτερη , ευτυχέστερη , δημιουργική .

Το έργο μας θα το επιτελέσουμε με απόλυτη επάρκεια μέσα στα απόλυτα χρονοδιαγράμματα τα οποία ο σχεδιασμός θα μας έχει υποδείξει .”

Γιώργος Παπατριανταφύλλου .

Γεώργιος Παπατριανταφύλλου .

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι ο Συγγραφέας των βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης 2011 μέλος του δσ της ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων / το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα ) Διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές gpappr@gmail.com

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ,

διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων , στην εταιρεία Kariera http://www.kariera.gr μέλος του διεθνούς δικτύου Career Builder http://www.careerbuilder.com το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως και βοηθά ευρύτερα τα στελέχη να αναπτύξουν την καριέρα τους . Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι στον τομέα των Kariera Business Seminars , από το 1999 .Σεμινάρια μας http://goo.gl/b4SIA

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s