Η Κυβέρνηση του Μέλλοντος .

happy 2

 

Θα αναπτύσει Σχέσεις Ήθους – Αξιοπιστίας – Συνέπειας – Ειλικρίνειας – Διαφάνειας .

 

Θα έχει πλήρες επιστημονικό σχέδιο Οικονομικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης , εξασφαλίζοντας στους πολίτες υγιή εργασιακά περιβάλλοντα μειώνοντας κάθε υστέρηση και απομόνωση πολιτών απο την ευτυχία της δημιουργίας και της εργασίας .

 

Θα πρέπει να είναι απολύτως συνεργαζόμενη με κάθε φορέα ο οποίος μπορεί να εξασφαλίζει στους πολίτες συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης .

 

Πρέπει να επιλύει συνεχώς τα προβλήματα των πολιτών της

 

Να μην υπάρχει στο λεξιλόγιο της η λέξη Μίσος

 

Η κυβέρνηση του μέλλοντος δεν πρέπει να είναι δογματική αλλά δημοκρατική , διαλλακτική και ανοιχτών πεδίων και οριζόντων .

 

Η τεχνολογία θα είναι καθολική επιδίωξη σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας , προάγωντας υπηρεσίες οι οποίες θα αλλάζουν πρός το καλύτερο την καθημερινότητα των ανθρώπων .

 

Κυρίαρχη και δομική επιδίωξη της θα πρέπει να είναι η καινοτομία ως πυλώνας κάθε μορφής ανάπτυξης .

 

Πρωταρχικός στόχος της θα είναι η Παιδεία και ο σχεδιασμός εκπαιδευτικών συστημάτων τα οποία θα προσφέρουν Κοινωνικά Υπεύθυνους πολίτες οι οποίοι θα διαθέτουν Αγάπη για τους ανθρώπους με κουλτούρα συνεργασιών .

 

Θα έχει ως κύριο έργο τη δημιουργία βιώσιμου περιβάλλοντος και συνθήκες προστασίας των φυσικών πόρων με λογική Αειφορίας σκεπτόμενη τον κόσμο τον οποίο επιθυμεί να παραδώσει στις επόμενες γενιές .

 

 

Η κυβέρνηση του μέλλοντος :

 

 

  • Θα συνεργάζεται
  • Θα ακούει τους πολίτες της διαρκώς
  • Θα βλέπει το μέλλον
  • Θα καινοτομεί

 

 

Χρειαζόμαστε μία άλλη λογική .

 

“Αυτοί που είναι τόσο τελοί ώστε να πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο είναι αυτοί που τον Αλλάζουν “ Στην Τζόμπς .

 

 

 

Γιώργος Παπατριανταφύλλου .

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι ο Συγγραφέας των βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης 2011 μέλος του δσ της ΕΕΔΣ ( Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων / το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα  ) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής απο το ΕΚΕΠΙΣ , εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού  . Διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές  gpappr@gmail.com

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου ,

διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων , στην εταιρεία Kariera www.kariera.gr  μέλος του διεθνούς  δικτύου Career Builder www.careerbuilder.com το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε στελέχη επιχειρήσεων παγκοσμίως και βοηθά ευρύτερα τα στελέχη να αναπτύξουν την καριέρα τους . Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι στον τομέα των  Kariera Business Seminars , από το 1999 .Σεμινάρια μας http://goo.gl/b4SIA

 

Πραγματοποιεί Διαλέξεις και Ομιλίες σε κάθε τύπου και μεγέθους Οργανισμούς , Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις , σε κάθε πόλη στην Ελλάδα και την Κύπρο .

Επικοινωνήστε μαζί του στο gpappr@gmail.com και τηλεφωνικά στο 6974313052 .

 

—————————————————

 

The Future Goverment .

It develops Relations Trust Ethos Consistency Honesty transparency.

 

I have a full scientific project on economic and business development, providing citizens with a healthy working environments by reducing each lag and isolating citizens from the happiness of creation and work.

 

Should be fully cooperating with any body who can ensure decent living conditions for citizens.

 

You must continually resolves problems of its citizens

 

Not exist in the vocabulary of the word Hate

 

The Government of the future should not be dogmatic but democratic, conciliatory and open fields and horizons.

 

The technology will be universal pursuit in every field of human activity, proagwntas services will change for the better the daily life of people.

 

Dominant and structural pursuit should be innovation as a pillar of any form of development.

 

The primary objective of the Education and the design of educational systems which will offer Socially Responsible citizens who will have a Love for people with culture collaborations.

 

It has as its main task the creation of sustainable environment and protection of natural resources conditions with logical thinking Sustainability the world which wants to hand over to future generations.

 

The Government of the future:

 

Will work
We are constantly listening to the people of
Sees the future
We innovate

 

We need another logic.

 

«Those who are so teloi to think they can change the world are the ones who are changing« In Tzomps

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s