Σεμινάρια και συνεδρίες Δημοσίων Σχέσεων , Διοργάνωσης Εκδηλώσεων , Προσωπικού Branding …..

Η επαγγελματική ζωή ολοκληρώνει την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου . Εγώ «βλέπω» πολλές ευκαιρίες , τα επαγγέλματα της επικοινωνίας επαναπροσδιορίζονται , η επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων είναι πιό απαραίτητη απο ποτέ σε κάθε είδους και μεγέθους επιχείρηση καθώς άπαντες επιλέγουμε εικόνα , καλή φήμη , τι » λέγεται » και τι «ακούγεται »  για τις μελλοντικές επιλογές μας .

Οτιδήποτε βλέπουμε σήμερα στο φυσικό κόσμο , » αύριο » θα είναι στον ψηφιακό κι η μεταφορά αυτή θα γίνει απο αυτή τη γενιά εργαζομένων .

Βλέπω έναν κόσμο αισιοδοξίας – ευημερίας – συνεργασίας – σχέσεων τον οποίο μπορείτε όλοι να «δείτε» αρκεί να πετύχετε αλλαγή στον τρόπο σκέψης και να ξεφύγετε απο τον αρνητισμό της εποχής .

Η συνεδρία την οποία έχω κάθε απόγευμα αλλά και το πρόγραμμα των σεμιναρίων τα οποία έχω προσεκτικά επιλέξει , θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή σας με διαφορετικό τρόπο , δημιουργικό – καινοτόμο – ευχάριστο , ρεαλιστικά και εφικτά . Να πετύχετε τους στόχους σας , να εντοπίσετε το όραμα σας , να έχετε θαυμάσια εικόνα , τέλειες σχέσεις .

Γιώργος Παπατριανταφύλλου .

Συγγραφέας των βιβλίων Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων ( εκδ. Σταμούλης 2008 ) και Εταιρική Εικόνα ( εκδ. Σταμούλης 2011 )

Διδάσκει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσεις ως συνεργάτης εισηγητής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση , ενώ παράλληλα αναπτύσσει την επαγγελματική και προσωπική ζωή των ανθρώπων μέσω της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας Minobi B.L.I.R ,η οποία διαθέτει σειρά εκπαιδευτικών και επικοινωνιακών προγραμμάτων και συνεδριών για επιχειρήσεις και οργανισμούς

Διαμορφώνει την εικόνα ανθρώπων και επιχειρήσεων .

george on tv

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s