Μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων.

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι η επιστήμη της επικοινωνίας με τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην αγορά εργασίας παγκοσμίως .

Η ανάπτυξη σχέσεων και η ενσωμάτωση της αξιακής βάσης στον πυρήνα κάθε οργανισμού αλλά και στη συμπεριφορά των ανθρώπων ως πρός τη δράση τους , τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και την εικόνα την οποία δίνουν πρός τα εξωτερικά κοινά ,είναι απαραίτητες δεξιότητες του Ανθρώπινου Δυναμικού σε κάθε οργανισμό.

Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων δεν είναι ο άνθρωπος με τις γνωριμίες ή στην υποδοχή αυτές είναι 2 τελείως λανθασμένες προσεγγίσεις και δεν ανήκουν στην επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων .

Ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων είναι επιστήμονας και ακολουθεί όλες τις λογικές προσεγγίσεις μίας επιστημονικής εργασίας όπως έρευνα – ανάλυση – στρατηγική .

Μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε και να εντρυφήσετε στις Δημόσιες Σχέσεις με τον καθηγητή Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας , κο Γιώργο Παπατριανταφύλλου , συγγραφέας των βιβλίων Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρική Εικόνα .

Επικοινωνήστε μαζί του στο 6974313052 .

 

Γιώργος Παπατριανταφύλλου

Επικοινωνιολόγος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s