Γιατί Δημόσιες Σχέσεις.

Οι λόγοι για τους οποίους κάθε οργανισμός – επιχείρηση – επαγγελματίας πρέπει να σχεδάζει ολοκληρωμένο στρατηγικό πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων είνια οι ακόλουθοι:

Οι Δημόσιες Σχέσεις δεν είναι ούτε γνωριμίες, ούτε υποδοχή. Είναι ο βασικός πυλώνας της επικοινωνίας καθώς «χτίζουν»σχέσεις μεταξύ των ομάδων κοινών και της επιχείρησης.

Οι Δημόσιες Σχέσεις, δημιουργούν το κοινωνιολογικό-ψυχολογικό πλαίσιο ώστε να δημιουργούνται σχέσεις αμοιβαίων οφελημάτων.

Οι Δημόσιες Σχέσεις είναι η κοινωνική δομή και υπόσταση κάθε οργανισμού – επιχειρησης – επαγγελματία καθώς δημιουργούν το πλαίσιο ειλικρινούς εικόνας και κοινωνικότητας.

Οι Δημόσιες Σχέσεις, εκαπιδεύουν τους ανθρώπους στην ανθρωποκεντρική επικοινωνία απο καθήκον και όχι απο ιδιοτέλεια.

Οι Δημόσιες Σχέσεις φέρνουν τις ειδήσεις και την ενημέρωση για προιόντα και υπηρεσίες με δημοσιότητα και όχι με πληρωμένα εμπορικά προγράμματα. Δηλαδή φροντίζουν να κάνουν γνωστή την επιχείρηση – τον οργανισμό – τον επαγγελματία με τρόπο ειλικρινή και αληθινό, συμβαόντας στην αναγνωρισιμότητα και στην πιστότητα.

Οι Δημόσιες Σχέσεις δημιουργούν και «οκοδομούν» επάνω στην αξιακή βάση των 5 θεμελιωδών αξιών : Ήθος- Συνέπεια- Ειλικρίνεια- Διαφάνεια- Αξιοπιστία.

Παπατριανταφύλλου Γιώργος

Επικοινωνιολόγος- Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s