Σεμινάριο Διοργάνωση Εκδηλώσεων .

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο σεμινάριο Διοργάνωση Εκδηλώσεων , αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου , το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου – Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στον Kiss Fm 92,9 . Συγγραφέας των δύο best seller βιβλίων Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρική Εικόνα .

Διδάσκει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου – Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στον Kiss Fm 92,9
 • Στρατηγική διοργάνωση για αποτελεσματικές εκδηλώσεις με κέρδη .Στην επιχείρηση σας θα φέρετε έσοδα .
 • Χιλιάδες ζευγάρια από κάθε σημείο του πλανήτη επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τη γαμήλια τελετή και δεξίωση τους σε κάποιο Ελληνικό νησί . Μία παγκόσμια τάση . Με όπλο το Know How , δηλαδή τη γνώση και με “εργαλείο” το internet μπορείτε να ανοιχθείτε σε μία αγορά με τεράστια έσοδα . Θα μάθετε πως θα τα καταφέρετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο .
 • Στην πράσινη ενέργεια και Ανάπτυξη , μέσα στην επόμενη πενταετία θα πραγματοποιηθούν μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη . Θα συνοδεύονται από πλήθος εκδηλώσεων Green Event και άλλες παρεμφερείς κατηγορίες . Αρπάξτε αυτή την ευκαιρία και μάθετε πως θα κινηθείτε επαγγελματικά για να πάρετε εσείς την ανάληψη Διοργάνωσης αντίστοιχων εκδηλώσεων .
 • Όλες οι λεπτομέρειες για να διοργανώσετε Δεξιώσεις .Θα απευθύνονται όλοι σε εσάς για να τους συμβουλέψετε .
 • Πως διοργανώνετε Cocktail – Πάρτυ – Όρθιο Μπουφέ .Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες μεταξύ αυτών των εκδηλώσεων τις οποίες θα γνωρίζετε εσείς αλλά όχι όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες σας .
 • Πως θα δημιουργήσετε All Inclusive Εμπειρία .Θα μάθετε το μέλλον στο τουριστικό μας προιόν .
 • Σαβουάρ Βίβρ οικοδεσπότη και προσκεκλημένων . Θα συμπεριφέρεστε με άψογο τρόπο ανά εκδήλωση .
 • Τι σημαίνει Mega Event – Hallmark Event – Special Event . Εσείς θα μαθένετε στους συναδέλφους σας τις έννοιες αυτές .

Περισσότερα για το Σεμινάριο Διοργάνωση Εκδηλώσεων πατώντας στο http://bit.ly/nHobtM

Πληροφορίες και έγκαιρη κράτηση θέσεων στην εταιρεία Καριέρα ( Kariera business seminars ) , στο 210 81.15.300 κες Κοροβέση Μαρία και Αγγελική Παναγιώτου ή πατώντας στο http://bit.ly/mUTn45

3 σκέψεις σχετικά με το “Σεμινάριο Διοργάνωση Εκδηλώσεων .

  1. Σεμινάριο Διοργάνωση Εκδηλώσεων – Σάββατο 22 Οκτωβρίου .
    
    
   Διδάσκει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου , Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στον Kiss Fm 92,9 και στην Kiss AE και παραγωγός στον Kiss Fm 92,9 .
    Συγγραφέας των Best Seller βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα , εκδόσεις Σταμούλης 2011 .
    
   Έχει εργαστεί στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΔΙΕ ( Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος ) .
   Συνεργάζεται με καλά γραφεία Δημοσίων Σχέσεων ώς συνεργαζόμενος Σύμβουλος και έχει εργαστεί ως Σύμβουλος επικοινωνίας σε πολιτικά πρόσωπα .
   Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων , το επιστημονικό σωματείο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα .
   Διδάσκει Δημόσιες Σχέσεις από το 2000 . Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής , από όλους τους αρμόδιους φορείς .
   Τα σεμινάρια του παραδίδει σε συνεργασία με το Kariera Seminars , η εταιρεία σεμιναρίων του οργανισμού Kariera.gr του πρωτοπόρου οργανισμού στην Ελλάδα , εύρεσης εργασίας .
    
   Εισαγωγή
   Ο στρατηγικός σχεδιασμός εκδηλώσεων , έχει πάντα θετικά αποτελέσματα . Όταν σχεδιάζουμε μία εκδήλωση βασιζόμενοι στον άξονα έρευνα – ανάλυση – στρατηγική – εκτέλεση , με μαθηματική ακρίβεια τα οφέλη είναι τεράστια. Συνηθισμένο φαινόμενο στην εποχή μας , οι άπειρες εκδηλώσεις , χωρίς καμία στρατηγική δομή με αποτέλεσμα , να μην επιτυγχάνονται οι βασικές επιδιώξεις των διοργανωτών αλλά και να επιφέρουν μεγαλύτερο κακό στην εικόνα και την φήμη των οργανισμών που τις διοργανώνουν.
   Η Διοργάνωση Εκδηλώσεων είναι αναγκαίο να διέπεται από ένα απόλυτα δομημένο και πολύ καλά μελετημένο σχέδιο , καθώς πρέπει η επένδυση του κάθε οργανισμού να έχει αποτελεσματικότητα και να μην χάνονται χρήμα και χρόνο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη Marketing, στελέχη Δημοσίων Σχέσεων, στελέχη εταιρειών Catering / Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να διοργανώνει αποτελεσματικά / στρατηγικά με μεγάλη αποτελεσματικότητα εκδηλώσεις, σε κάθε νέο επιχειρηματία και σε οποιονδήποτε βλέπει τη διοργάνωση εκδηλώσεων ως μία ευκαιρία νέας επαγγελματικής τοποθέτησης.
   Σκοπός
   Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει όποιον το παρακολουθήσει στο να διοργανώνει στρατηγικά μία εκδήλωση , με σαφή αποστολή , χωρίς να χάνεται στη δίνη αόριστων δράσεων .
   Για να πετύχουμε το σκοπό μας θα αναφερθούμε σε πρότυπα μοντέλα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, θα αναφερθούμε ακαδημαϊκά σε όλα τα είδη εκδηλώσεων, θα μελετήσουμε εργαστηριακά εκδηλώσεις με , στρατηγική διοργάνωση ενώ θα παρουσιάσουμε όλον τον άξονα , ώστε να φτάσουμε στο στρατηγικό σχεδιασμό μίας εκδήλωσης , σε ρεαλιστικές συνθήκες με πραγματικά μεγέθη .
    
   Θεματολογία
   Ακολουθεί η θεματολογία που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια του σεμιναρίου:
   Πρωτόκολλο και εθιμοτυπία.
   Διοργάνωση Special Event
   Κατηγορίες εκδηλώσεων
   Μega Event – Hallmark Events – Major Event – Local Or Community Event – Festival – Sports Event – Business Event
   Η σπουδαιότητα της στρατηγικής διοργάνωσης εκδηλώσεων στον Τουρισμό
   Οργανισμοί προσέλκυσης ομάδων Τουρισμού , με βάση τη διοργάνωση εκδηλώσεων
   Η διαμόρφωση της εικόνας του οργανισμού , από τη διοργάνωση εκδήλωσης
   Η επιχειρηματική ανάκαμψη από την στρατηγική διοργάνωση εκδηλώσεων
   Η κουλτούρα και ο πολιτισμός μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων
   Η δομή του στρατηγικού σχεδιασμού . Πως ξεκινάμε και πως συνεχίζουμε
   Η διαχείριση των ανθρώπινων αναγκών στις εκδηλώσεις
   Παρουσίαση νέων προϊόντων – υπηρεσιών και η προώθηση πωλήσεων μέσω της επιτυχημένης εκδήλωσης
   Η τοπική κοινότητα στη διοργάνωση εκδηλώσεων
   Ο εθελοντισμός στα Special Event
   H Xoρηγία και το Sponsoring
   H Βασική ιδέα της εκδήλωσης
   Τα ΜΜΕ και η προβολή των εκδηλώσεων
   Ο Event Manager
   To πρότυπο της Disney
   Σχεδιασμός εκδήλωσης . Χρόνος – τόπος – κίνητρα
   Η έρευνα πριν από κάθε εκδήλωση
   Το κοστολόγιο – το Check list
    Όραμα και αποστολή της εκδήλωσης
   Operation Plans
   To προσωπικό των εκδηλώσεων
   Ομάδες εργασίας
   Swot Analysis, της εκδήλωσης
   Ο άξονας επικοινωνίας των εκδηλώσεων
   Το Budget – το εξοδολόγιο
   Απειλές και κρίσεις στις εκδηλώσεις
   Επικοινωνιακή Διαχείριση κρίσεων σε εκδηλώσεις
   Ticketing
   Oι προσκεκλημένοι
   Φωτισμός – ήχος – ειδικά εφέ – oοπτικοακουστικά μέσα – οι προσκλήσεις – διακόσμηση – Μέσα Μεταφοράς – το αναμνηστικό δώρο
   Experimental Event Management
   Διοργάνωση Συνεδρίων – εκθέσεων – δεξιώσεων – cocktail – Party – Συνέντευξης Τύπου – επισκέψεις ξεναγήσεις – συναυλιών
   Εκπαίδευση προσωπικού
   Catering.
   Βεβαιώσεις
   Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, ελεγχόμενες και εγκεκριμένες από το http://www.kariera.gr και τον παγκόσμιο leader στην αγορά εργασίας http://www.careerbuilder.com
    
   Για
   πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :
   Business Seminars
   Σεμινάρια
   Προσωπικής Ανάπτυξης και Εξειδίκευσης!
   Απ. Παύλου
   10Α, Τ.Κ. 15123, Μαρούσι, Αθήνα΄
   Τηλέφωνo: 210 81.15.300
   Φαξ: 210 81.15.359
   E-mail: info@business-seminars.gr
    Θα μάθετε να διοργανώνετε
   Δεξιώσεις – γεύματα – συνέδρια – γιορτές – εγκαίνια – προωθήσεις- Πρωτόκολλο / Εθιμοτυπία  –Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις – Υποδοχής Νέας Χρονιάς –  εκδηλώσεις σε αθλητικά γεγονότα – φεστιβάλ – συναυλίες – mega events – ραδιοτηλεοπτικά event / απ’ευθείας μεταδόσεις – τοπικά φεστιβάλ και γιορτές – βραβεύσεις – εταιρική φιλοξενία – παιδικές εκδηλώσεις – πράσινα event – συνεντεύξεις τύπου – business event – Ομιλίες – εκθέσεις – σεμινάρια – εκδρομές -party – ξεναγήσεις – Γαμήλιες Δεξιώσεις – Βαφτίσεις – Γενέθλια – γεύματα εργασίας – coctail – εκδηλώσεις τοπικής αυτοδιοίκησης – hallmark event – τοπικά φεστιβάλ και κάθε τύπου εκδήλωση με σαφέστατη στρατηγική και αποτελεσματικότητα , χωρίς κανένα πρόβλημα – ελλείψεις –  παραλείψεις – κακή οργάνωση – ατέλειες .
   Πληροφορίες και έγκαιρη κράτηση θέσεων στην εταιρεία Καριέρα ( Kariera business seminars ) , στο 210 81.15.300 κες Κοροβέση Μαρία και Αγγελική Παναγιώτου ή πατώντας στο http://bit.ly/mUTn45
    
    

  2. 1.Δημόσιες Σχέσεις στις 3 Δεκεμβρίου .
   Το σεμινάριο Δημόσιες Σχέσεις θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου , στις αίθουσες του Καριέρα , Αποστόλου Παύλου 10 στο Μαρούσι ( πίσω από το νοσοκομείο Υγεία ) , στις 10.00 .

   Παρουσιάζει και διδάσκει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου Διευθυντής επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στον Kiss Fm 92,9 .Συγγραφέας των βιβλίων , Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων εκδόσεις Σταμούλης 2008 και Εταιρική Εικόνα εκδ. Σταμούλης 2011 .

   Πληροφορίες και έγκαιρη κράτηση θέσεων στην εταιρεία Καριέρα ( Kariera business seminars ) , στο 210 81.15.300 κες Κοροβέση Μαρία mkorovesi@kariera.gr και Αγγελική Παναγιώτου Angeliki.Panagiotou@kariera.gr

   PR Management
   3/12/2011
   Αθήνα
   Δηλώστε συμμετοχή!

   Εισαγωγή
   Οι Δημόσιες Σχέσεις, είναι ένα στρατηγικό σύστημα επικοινωνίας, απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση, οργανισμό, κυβερνητικούς μηχανισμούς και μηχανισμούς δημόσιας διοίκησης.

   Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, το επάγγελμα των Δημοσίων Σχέσεων, αποτελεί λειτουργία αμφίδρομης επικοινωνίας, αποσκοπεί στην προγραμματισμένη διατήρηση ή δημιουργία σωστής εικόνας στο κοινό, για μια ομάδα ή άτομο, προκειμένου να πετύχει την ανάπτυξη της επικοινωνίας και των σχέσεων τους, σε βάση αμοιβαίου συμφέροντος.
   Σκοπός
   Σκοπός του σεμιναρίου «Βασικές αρχές Δημοσίων Σχέσεων», είναι να δώσει την πραγματική διάσταση του επαγγέλματος και του θεσμού των Δημοσίων Σχέσεων, να διεισδύσει στην ουσία τους αλλά και να παραθέσει με ακρίβεια τις επιστημονικές μεθόδους επίτευξης των ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων.

   Για να πετύχουμε το σκοπό μας:
   Θα αναφέρουμε όλες τις ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, με ακριβή παραδείγματα
   Θα προσδιορίσουμε επαγγελματικά τις Δημόσιες Σχέσεις
   Θα εργαστούμε σε παραδείγματα ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων
   Θα ερευνήσουμε σύγχρονα μοντέλα και νέες τεχνογνωσίες ,Δημοσίων Σχέσεων
   Θα δημιουργήσουμε εικονικά, το δικό μας τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, και θα αναλάβουμε την πλήρη εφαρμογή Δημοσίων Σχέσεων, ενός οργανισμο .

   Θεματολογία
   Ακολουθεί η θεματολογία που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια του σεμιναρίου:
   Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη .Πως πρακτικά ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων σχεδιάζει την Κοινωνική Δράση .
   Eσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις .Πως θα σχεδιάσετε την εσωτερική εικόνα η οποία εκπέμπει τη συνολική εικόνα της επιχείρησης .
   Οι Δημόσιες Σχέσεις και η ιστορία τους στην Ελλάδα .
   Ιστορική αναδρομή των Δημοσίων Σχέσεων .
   Ποιοτική έρευνα στις Δημόσιες Σχέσεις .
   Έρευνα τάσεων 
   Δημιουργία Εταιρικής Εικόνας και Εταιρικής Φήμης .
   Σχεδιασμός της αξιακής βάσης .
   Σύνταξη του Business Plan .
   Κουλτούρα και Όραμα στην επιχείρηση .
   Η δράση του Συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων .
   Πως σχεδιάζεται η Στρατηγική των Δημοσίων Σχέσεων .
   Πλάνο Δημοσίων Σχέσεων .
   Καμπάνια Δημοσιότητας και Επικοινωνίας στα Μέσα Ενημέρωσης .
   Στρατηγικός σχεδιασμός Δημοσιότητας στα Social Media ( στα site Κοινωνικής Δικτύωσης ) 
   Ανάλυση των πιό γνωστών Social Media και τα οφέλη από μία σχεδιασμένη καμπάνια δημοσιότητας σε αυτά .
   Σύνταξη Δελτίου Τύπου .
   Διοργάνωση Συνέντευξης Τύπου και Συνάντησης Τύπου .
   Ποιά είναι όλα τα ειδικά μέσα επικοινωνίας των Δημοσίων Σχέσεων .
   Media Training .Εκπαίδευση απέναντι στα ΜΜΕ με test και εργαστήρια .
   Image Making . Διαμόφωση προσωπικότητας .
   Εκπαίδευση σε όλα τα είδη γραπτού λόγου στις Δημόσιες Σχέσεις .
   Σχεδιασμός προγράμματος Lobbying . Γιατί οι Σύμβουλοι Δημοσίων Σχέσεων στις Βρυξέλλες που σχεδιάζουν Lobbying είναι τα πιό ακριβοπληρωμένα στελέχη στην Ευρώπη ; 
   Διοργάνωση εκδηλώσεων , στρατηγικός σχεδιασμός . Πως θα αποφέρει η κάθε εκδήλωση οφέλη – κέρδη και θα διαμορφώσει θετική εικόνα .
   Εσωτερικές εκδηλώσεις ( στην επιχείρηση ) .
   Πράσινα event .
   Check List , πρακτική σε περισσότερα από 20 είδη εκδηλώσεων , προτάσεις σε υποστηρικτές .
   Πως θα κάνετε προτάσεις και θα σχεδιάσετε επιτυχημένες εκδηλωσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα .
   Event Plan .
   Xορηγία . Πως θα συντάξετε προτάσεις χορηγίας . Δεσμοί και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους υποστηρικτές .
   Eπικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων . 
   Πρόληψη και Διαχείριση Κρίσεων . 
   Social Media και e-crisis .
   Risk Management . 
   Δημόσιες Σχέσεις και Ψυχολογία . 
   Εξυπηρέτηση Πελατών . Πρακτική και εργαστήρια .
   Πως θα εκπαιδεύσετε στην επικοινωνία τους τα στελέχη στην επιχείρηση σας .
   Πολιτική Επικοινωνία . Πως θα σχεδιάσετε μία πολιτική καμπάνια .
   Βεβαιώσεις
   Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, ελεγχόμενες και εγκεκριμένες από το http://www.kariera.gr και τον παγκόσμιο leader στην αγορά εργασίας http://www.careerbuilder.com
    

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s